• 瀏覽: 15,400
  • 回覆: 199
  • 追帖: 3
明明美國老炸日本死咁多人,侵華殺左咁多華人,欠中國人咁多,都仲要做死狗咁效忠美國

熱賣及精選
有釣魚台之爭
日本梗要搵美國幫

tc

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿聞 於 2020-9-27 10:54 AM 發表

日本前首相安倍晉三接受專訪時透露,二○一六年十一月與當選(尚未就職)美國總統的特朗首度會談時,就跟對方說明中國軍事崛起對日美同盟帶來的危機,特朗普後來的表現代表他的話奏效。安倍稱,特朗普常跟他說「短期來說北韓是問題,但中長期來看則是中國」。

安倍接受《日經新聞》專訪,回顧自己在二○一六年十一月十七日前往紐約,在特朗普大樓拜會特朗普,向他說明在中國強化軍事力量的環境下,日美同盟的重要性,這是他直到 ...
日笨在八十年代也為尾國帶來威脅!結果迷失30年!

回覆 引用 TOP

你死啦,方丈好小氣架,一陣佢制裁你時唔好喊

回覆 引用 TOP

日本漢字亦有<陰濕>兩字,其出處乃誕自經常貿易有往來的廣東, 福建對佢地評價。
再一次說明他們人前客套說話說不完,絕對內裡不一

回覆 引用 TOP

安倍下台後自揭呢單野出黎
動機真係奈人尋味
而家中美角力 加上總統大選臨近
照計應該觀望情況
佢而家咁做 究竟係想攬哂D野上身
等接任人可以有位轉
還是係見到接任人菅直人近日言論 
想焗佢繼續聯美抗中

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-9-27 11:03 AM 發表

原來鬼頭仔係佢,特朗普畀佢累鳩死喇
原來我一路怪錯秋田三
原來安陪係共產黨條針

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-9-27 11:41 AM 發表

呢次死得喇⋯佢哋連俄羅斯都拉龍埋~
美帝開始研究廣東和台掛勾⋯拉闊條線、聲東擊西!
今日飲左肺炎可樂未

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然

回覆 引用 TOP

侵侵只系特9英個仆街反中代理人!!!

恭喜公狗靠屎忽碌柒發大財~

回覆 引用 TOP

心有靈

想話比中國知,佢唔係美國馬仔,可以同中國講價
美國佬比日本仔擺上枱,日本終於唔想睇美國面色

回覆 引用 TOP

狗奴才

回覆 引用 TOP

日本鬼子安俗 -

“倭委人,襲龍衣,魑魅魍魎,四小鬼,屈膝跪身旁,合手擒拿!”

在位求穩,  在野求亂 !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2020-9-27 01:03 PM 發表

真係美狗
係啦,叫大聲啲啦,除左吠仲可以點?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿聞 於 2020-9-27 10:54 AM 發表

日本前首相安倍晉三接受專訪時透露,二○一六年十一月與當選(尚未就職)美國總統的特朗首度會談時,就跟對方說明中國軍事崛起對日美同盟帶來的危機,特朗普後來的表現代表他的話奏效。安倍稱,特朗普常跟他說「短期來說北韓是問題,但中長期來看則是中國」。

安倍接受《日經新聞》專訪,回顧自己在二○一六年十一月十七日前往紐約,在特朗普大樓拜會特朗普,向他說明在中國強化軍事力量的環境下,日美同盟的重要性,這是他直到 ...
精人出口又一例子

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]