• 瀏覽: 17,205
  • 回覆: 199
  • 追帖: 2
+6
引用:
原帖由 阿聞 於 2020-9-27 10:54 發表
日本前首相安倍晉三接受專訪時透露,二○一六年十一月與當選(尚未就職)美國總統的特朗首度會談時,就跟對方說明中國軍事崛起對日美同盟帶來的危機,特朗普後來的表現代表他的話奏效。安倍稱,特朗普常跟他說「短期來說北韓是問題,但中長期來看則是中國」。

安倍接受《日經新聞》專訪,回顧自己在二○一六年十一月十七日前往紐約,在特朗普大樓拜會特朗普,向他說明在中國強化軍事力量的環境下,日美同盟的重要性,這是他直到 ...
己證實安培結腸癌末期,仲有三至六個月命,

原來日本仔咁陰濕,下個月王外長去到會唔會比佢哋輪姦㗎!

一個病,一個痴線

你有冇分莊閒。

引用:
原帖由 jaccjacc 於 2020-9-27 01:09 PM 發表
如果中國同美國打杖,日本就可能會收漁人之利。
好似係佢老尾叫日笨去打噃?

日笨出名陰濕,不斷賣核輻射漁農產品比香港,台灣等地。
另到不少人生白血病。

安倍去了,日本可能會純服番啲!

陰濕但有用的白痴 useful idoit

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2020-9-27 12:49 PM 發表

你定啦,你加埋入去做美狗,都不能滅中共呀,你唔信就即管做美狗試下。
已經做緊美🐕啦!

引用:
原帖由 阿聞 於 2020-9-27 10:54 AM 發表
日本前首相安倍晉三接受專訪時透露,二○一六年十一月與當選(尚未就職)美國總統的特朗首度會談時,就跟對方說明中國軍事崛起對日美同盟帶來的危機,特朗普後來的表現代表他的話奏效。安倍稱,特朗普常跟他說「短期來說北韓是問題,但中長期來看則是中國」。

安倍接受《日經新聞》專訪,回顧自己在二○一六年十一月十七日前往紐約,在特朗普大樓拜會特朗普,向他說明在中國強化軍事力量的環境下,日美同盟的重要性,這是他直到 ...
美國想拉日本入五眼聯盟,
要日本去對付中國,
日本唔想做卒仔,
安倍為有健康問題落台,
拖到美國大選後。

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-9-27 11:29 AM 發表
日本仔從來都系陰濕。有曬歷史 今日同你和談,笑笑口,聽日就開炮。人不可貌相。看佢地斯斯文文,好似好溫和。其實系無聲🐶
係。從佢地戰國史以及侵華前誘騙朝鮮人屠殺中國人已可得知。

引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2020-9-27 01:38 PM 發表
安倍去了,日本可能會純服番啲!
想多了吧!

自民黨仍是日本右翼天下!

死㗎頭抗咗4年, 乜都改變唔到, 仲搞到百病纏身, 呢啲咪報應囉.

引用:
原帖由 場外吶喊人 於 2020-9-27 01:44 PM 發表

想多了吧!

自民黨仍是日本右翼天下!
親中就冇可能!只不過可能冇咁激進啫!

引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2020-9-27 01:48 PM 發表

親中就冇可能!只不過可能冇咁激進啫!
認清現實!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]