• 瀏覽: 39,845
  • 回覆: 291
  • 追帖: 1
+9
引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-27 10:49 AM 發表
吓!!!!! 女神都咁???

但發現佢後期的影片, 似被某種力量打壓, 及欺凌緊, 好唔對路

好似佢拍罪人的告白, ...........及佢有一套超越時空去死的, 全部是好灰....

仲之看到人覺得很慘的..

日本是一個嚴重打壓女生的地方... ...
希望我偶像有村冇打壓啦...

第二任丈夫第一胎,佢同前夫巳經有一個小朋友,好似都成 14 歲。
引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2020-9-27 10:20 AM 發表

尤其是第一胎,男人好難想像懷胎十月生完仲要面對獨自照顧個BB嘅壓力。

安息。
抽水的生物排妳後面。

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-9-27 10:05 AM 發表
日本女星竹內結子驚傳猝逝,終年40歲。日本傳媒報道,她被發現倒斃在東京的住所內,警方初步懷疑自殺。日本放送協會(NHK)報道,竹內結子9月27日

https://cdn.hk01.com/di/media/im ... fBfKkZVvGO9Z8RjvWfE

日本藝能界最近有 ...
乜劇

佢紅過個

40歲刀產後抑鬱有啲可疑

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-27 10:52 AM 發表
看看凌瀨遙, 北川京子, 深田恭子, 

一出道紅後就殘到趴街, 都知佢地背後發生咩事!!!
大家看到那機甲女神 明日花綺羅, 出道索爆, 但而家殘到.....

有村架純呢...咁都死點解唔公告天氣比人迫

...

引用:
原帖由 inco 於 2020-9-27 12:16 PM 發表

乜事呢究竟?
你對日本的娛樂界不理解...........真心黑到一個點.........水深深不見底......!!
這樣說吧.......你也許會有點概念.......!!
她們的女演員可以三年不歸家.........長期在電視台居住及工作.........你明白的...!!

娛樂圈會拉扯上政治人物.........商界人物及黑幫等等......當中的黑道包括香港活躍的黑幫...!!
犯毒走私...洗黑錢..犯賣人口等等......沒有他們不會做.......只有你想不到....!!
近年最震撼的事件要數日本舉辦奧運的黑幕..........!!
江湖傳聞日本方面派出一女性提供性服務......為爭取獲勝票數.....最後日本真的獲得舉辦權..!!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-9-27 10:14 發表
剛剛生個仔就真係要小心個老婆, 日本男人好多都係粗心
我覺得大部份日本男人和南方韓男人都係大男人主義,對女朋友或老婆無香港或中國男人咁關心,所以才容易有這些問題

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-9-27 11:36 AM 發表
佢唔係第一胎
我知,我係話尤其是第一胎更要留意。估唔到佢第二胎都出事,可能唔單止產後抑鬱。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-27 10:52 AM 發表
看看凌瀨遙, 北川京子, 深田恭子, 

一出道紅後就殘到趴街, 都知佢地背後發生咩事!!!
大家看到那機甲女神 明日花綺羅, 出道索爆, 但而家殘到.....

...
x2

唉…可惜可惜…一路好走

RIP.😭😭😭

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]