• 瀏覽: 20,408
  • 回覆: 178
  • 追帖: 1
+2

引用:
原帖由 cebe658 於 2020-9-27 05:26 AM 發表
12瞞徒做咗condom,仲要比犯民消費做籌碼
果堆12暪逃依家幫班笨土"眾籌"緊喎......
眾籌完就收8成"行政費",袋袋平安....

逃緊生又幫倒忙。

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-9-27 02:44 AM 發表
政府今日(26日)就被扣押於鹽田公安局的12港人最新消息發新聞稿,稱警方昨日(25日)接獲廣東省公安廳回覆,指12港人涉嫌干犯「偷越國(邊)境罪」被依法拘捕,鹽田公安局仍就案件進行調查, 稍後將依據《中華人民共和國刑法》、《中華人民共和國刑事訴訟法》,向深圳市鹽田區人民檢察院呈請對有關人士批准逮捕。

https://cdn.hk01.com/media/images/5357955/org/c1 ...
抵能死 開香檳

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-9-27 02:44 AM 發表
政府今日(26日)就被扣押於鹽田公安局的12港人最新消息發新聞稿,稱警方昨日(25日)接獲廣東省公安廳回覆,指12港人涉嫌干犯「偷越國(邊)境罪」被依法拘捕,鹽田公安局仍就案件進行調查, 稍後將依據《中華人民共和國刑法》、《中華人民共和國刑事訴訟法》,向深圳市鹽田區人民檢察院呈請對有關人士批准逮捕。

https://cdn.hk01.com/media/images/5357955/org/c1 ...
呢鋪大九獲,搞到上埋中央,真係要請小鳳

引用:
原帖由 徐庶 於 2020-9-27 03:17 AM 發表
手足加油啊,我地日日文宣少7中共。
又幫你地打國際線,叫美國出聲。
美國出到聲,中共好快放人架啦😎
係呀,仲要叫埋英國、澳洲、加拿大等國出聲,叫中國唔好放人,費事等佢哋再偷渡去呢D國家到時唔知點做🤪

揸船嗰個瞞徒可能是蛇頭的機會最大,十二瞞徒想判輕啲就只有供出幕後黑手,別無他法。

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2020-9-27 03:26 AM 發表

偷渡要坐幾年
偷渡?而家話其中有條友負責揸船噃,呢鑊睇怕都幾大煲啦。

一定是蛇頭偷偷通知了公安。

引用:
原帖由 billy80 於 2020-9-27 03:14 AM 發表
洗定12個屎忽賞月
出番黎個個都唔再係處男,後庭開花

引用:
原帖由 ATA6038 於 2020-9-27 07:09 AM 發表
如果連名唔公布都係出於保護,咁唔畀家屬同律師見都係出於保護,點知畀你地見會對疑犯做出啲咩㗎?

引用:
原帖由 羊谷c叔 於 2020-9-27 02:59 AM 發表
秋後算賬,殺雞儆猴。12瞞徒肯定係拎嚟畀國安法試刀震懾香港反共勢力。以警效尤。
但願如此到時希望有咁重判咁重

引用:

朱西逃狗又可以坐船去香港以外26海浬親自證實下嗰度是否仲係香港水域呀,就係識好似癲狗咁嘈,又唔做實事,正廢柴

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2020-9-27 07:27 AM 發表
一定是蛇頭偷偷通知了公安。
肯定係,除非唔

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-9-27 02:53 AM 發表
12人蛇如果知道豬西同屠狗日日消費佢地會點諗?
佢哋會好感激,癡癡呆呆先坐埋一🚤

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]