• 瀏覽: 20,401
  • 回覆: 178
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-9-27 02:44 AM 發表
政府今日(26日)就被扣押於鹽田公安局的12港人最新消息發新聞稿,稱警方昨日(25日)接獲廣東省公安廳回覆,指12港人涉嫌干犯「偷越國(邊)境罪」被依法拘捕,鹽田公安局仍就案件進行調查, 稍後將依據《中華人民共和國刑法》、《中華人民共和國刑事訴訟法》,向深圳市鹽田區人民檢察院呈請對有關人士批准逮捕。

https://cdn.hk01.com/media/images/5357955/org/c1 ...
12個正式落鑊
香港市民覺得安樂

大陸坐完返到香港又要坐過,半世人係監房出出入入,做曱甴真on9:lol

引用:
原帖由 jackal_1993 於 2020-9-27 11:31 PM 發表

放心,12後徒一定非常愛國,督哂D漢奸,美狗出來。祖國錫哂它們。
買定花生,等睇央視新聞:「疑犯對犯罪事實供認不諱」「因有重大立功表現,予以輕判」

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2020-9-27 11:45 PM 發表

宜家直頭俾公安揸住12個春袋,鏈到就嚟爆
其中一個係女,無春袋可揸…點算呢?

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2020-9-27 11:55 PM 發表

渣波
冇都話
渣屎忽

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2020-9-27 11:55 PM 發表

可能有傳說中嘅豬乸春袋呢。。

香港都要查下有冇人協助偷渡,棄保潛逃

引用:

揸波波!

引用:
原帖由 jackal_1993 於 2020-9-29 02:48 PM 發表

揸波波!
咁就肯定爆晒d料出黎啦

有重大立功表現,可以減刑

引用:
原帖由 羊谷c叔 於 2020-9-27 02:59 AM 發表
秋後算賬,殺雞儆猴。12瞞徒肯定係拎嚟畀國安法試刀震懾香港反共勢力。以警效尤。
希望班賤畜黃屍打靶 終身都好

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]