• 瀏覽: 24,474
  • 回覆: 395
  • 追帖: 1
+9
中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。
支持正常人做正常事

毒媒犯民政棍不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為犯民政棍利用上位嘅工具。

撕得好...

有這些咁有意義活動, 早响嘛, 相信不少人支持, 入去港大清拆的

港大這間暴大, 唔肯拆這些要熱心巿民來動手, 可恥嘛

好......

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-26 11:47 PM 發表
港大這間暴大, 唔肯拆這些要熱心巿民來動手, 可恥嘛
大學校長幾佰萬年薪

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-9-26 11:54 PM 發表

成間大學拆左佢起樓好過啦,D人都唔係讀書
香港大學垃x圾,毫無管治能力,黃臭坑出臭草,香港之恥

在HK內冇地方係HK人唔去得既

曱甴大學

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-9-26 11:41 PM 發表
社交平台專頁「香江同心會」今晚(26日)約9時上載片段,指一班自稱「普通的香港市民」在晚上7時,於香港大學校園內遊走,並沿路撕下連儂牆上的反修例宣傳品,他們自稱「冇大台、冇機構、冇錢收」,只是「清潔」香港大學,不希望子女在「不乾淨」的大學內讀書。
「香江同心會」亦同時在社交平台發文,稱組織不屬於任何政治團隊,只是由一群對黑暴勢力肆意破壞香港社會的行為忍無可忍的.....

https://h ...
港大比呢D野貼咁耐,校長係咪反對國安法?

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-9-26 11:45 PM 發表

希望佢地冇比黑暴圍啦,港大學牲冇人性架
港大黑暴要開OT起呢班HK市民底了

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-9-26 11:41 PM 發表
社交平台專頁「香江同心會」今晚(26日)約9時上載片段,指一班自稱「普通的香港市民」在晚上7時,於香港大學校園內遊走,並沿路撕下連儂牆上的反修例宣傳品,他們自稱「冇大台、冇機構、冇錢收」,只是「清潔」香港大學,不希望子女在「不乾淨」的大學內讀書。
「香江同心會」亦同時在社交平台發文,稱組織不屬於任何政治團隊,只是由一群對黑暴勢力肆意破壞香港社會的行為忍無可忍的.....

https://h ...
港大現在俾外人進入咩?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]