• 瀏覽: 1,286
  • 回覆: 23
  • 追帖: 1
+2
好多美國人因為美國肺炎, 連屎都冇得食.

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-9-26 09:42 PM 發表
11649371 本港武漢肺炎疫情紓緩,有不少市民趁今明兩日與家人外出食飯「做節」,提早慶祝中秋,但受4人「限桌令」所限,酒樓等食肆都要臨時變陣,包括推出4人套餐,也有多間酒樓推出外賣盆菜。至於超過4人的家庭光顧中式酒樓則要分枱坐,例如兩枱人要「分餸食」各吃「半條魚」,在疫情新常態下歡聚佳節。...

https://hk.appledaily.com/resizer/Ww5Tz3BZG8RAmx ...
我相信耶穌唔會好似蘋果咁毒,疫情下仍宣揚散播美國肺炎

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-9-26 09:42 PM 發表
11649371 本港武漢肺炎疫情紓緩,有不少市民趁今明兩日與家人外出食飯「做節」,提早慶祝中秋,但受4人「限桌令」所限,酒樓等食肆都要臨時變陣,包括推出4人套餐,也有多間酒樓推出外賣盆菜。至於超過4人的家庭光顧中式酒樓則要分枱坐,例如兩枱人要「分餸食」各吃「半條魚」,在疫情新常態下歡聚佳節。...

https://hk.appledaily.com/resizer/Ww5Tz3BZG8RAmx ...
中秋節係中國人日節,關你乜事?

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-9-26 09:47 PM 發表

有著數咪扮中國人囉
呢d仆街漢姦 黃屍 曱甴唔係扮,係話自己唔係中國人,仲衰過扮

菌苗

見到有個人除咗口罩系咁大力咳噴

清蒸雙喜斑啦蠢材,咁咪一枱一條囉

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-9-26 10:16 PM 發表
清蒸雙喜斑啦蠢材,咁咪一枱一條囉
食龍蝦都得,通常都係開邊,一枱半隻

屌,都多能餘,走去酒店食自助餐,坐晒一邊四人枱咪嘻嘻哈哈咁一家中秋笑騎騎食海鮮自助餐囉,分咩半條魚咩,任食啦,毒果妓者真係蠢過西。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]