• 瀏覽: 2,337
  • 回覆: 49
引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-9-26 07:04 PM 發表
仆你個臭街鷹割佬真係衣冠禽獸, 當日大陰蒂國發出BNO的目的, 就係講到明要斷絕香港人移民去英國.  
其實好悲哀就真
時代變了
以前怕你去痴金糠

依家係英國佬唔掂,揾籍口叫你香港人過去送錢比佢,賣個居留權比你

咪講到自己好偉大,d西人好虛偽,以前咪又係俾BNO港人,現在扮偉人,正仆街。

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-9-26 06:44 PM 發表
英國外相藍韜文批評,北京實施「港區國安法」明顯及嚴重違反《中英聯合聲明》,直接威脅港人的自由,批評中國無兌現對港人的承諾,今日的中國向後行了一大步,英國將會與國際夥伴討論如何回應,呼籲中方履行國際義務及責任。他強調,英方會信守對港人的承諾,亦會兌現對英國國民海外護照BNO持有人的承諾。 美國商務部長...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_15352 ...
係就嗱嗱聲比揸BN0嘅人即刻入藉啦!玩乜撚5+1吖!冚家剷!正仆街!

紅毛

咁英國國安法咪明顯及嚴重違反人權自由囉?咁仲咩自己唔廢除左佢先再講呀?

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-9-26 06:44 PM 發表
英國外相藍韜文批評,北京實施「港區國安法」明顯及嚴重違反《中英聯合聲明》,直接威脅港人的自由,批評中國無兌現對港人的承諾,今日的中國向後行了一大步,英國將會與國際夥伴討論如何回應,呼籲中方履行國際義務及責任。他強調,英方會信守對港人的承諾,亦會兌現對英國國民海外護照BNO持有人的承諾。 美國商務部長...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_15352 ...
係咪又要將香港人變做難民,好似罪你阿媽,依家拉黑,
污黑爛咁,仲有你髀罅

藍生履行咗國際義務及責任未?點解BNO冇英國居留權?又冇得攞英國福利?

連居英權都唔會俾佢口中可憐嘅港人,呢條外相真係柒到無朋友。
引用:

英狗國,一個廣東都多人過你,冇人唔記得當年鴉片禍國,有機會就滅撚左你

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2020-9-26 18:58 發表
應將300萬符合BNO人士,無條件撤離香港
我都有,但係更唔願意見到中港分離,香港本身係華人社會,唔應該西洋化

小心英國,移民英國的柒頭,記住英國移民條例經常改變

我有些朋友現在告緊英國政府,佢投入咗幾百萬英鎊全家移民,但中間改咗幾次法例結果移民不成

引用:
原帖由 香港內戰火焚城 於 2020-9-26 06:48 PM 發表
英聲明害人不淺
英美梗系想害死中國人,冇人同佢哋競爭高科技。希望中國人世世代代為佢哋生產鞋襪衫。不過低能黃人以為英美會解救佢哋去同白人爭飯碗。

引用:
原帖由 台風變態的樓盤 於 2020-9-26 19:21 發表
英狗國,一個廣東都多人過你,冇人唔記得當年鴉片禍國,有機會就滅撚左你
廣東係全中國最多人口省份,好似有1億幾人,老美全國人口既1/3

有冇人拿BNO到英國領使館門前焚燒?

反你老味咩!關你地叉事呀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]