• 瀏覽: 2,379
  • 回覆: 47
警察無故襲擊途人示威者記者議員
根據朱經緯案例係要坐
判詞清晰指出刑責

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-26 05:27 PM 發表

根據朱經緯案例係要坐
判詞清晰指出刑責
淫生😎我重來無指責美帝克驚射殺暴徒,重好支持添😫所以我都支持香港克驚射殺暴徒🥺不過香港克驚到依家曱甴都踩唔死一隻,令我好失望😤

強烈要求香港政府跟美國標準 射殺blm

唔好意思,我 EQ 好差, 得罪哂.....
滂沱大雨中, 像千針穿我心, 何妨人盡濕, 盼沖洗去烙印, 前行夜更深, 任街燈作狀地憐憫, 今天所失, 就是我畢生所要覓尋, 看, 四周都漆黑如死寂, 窗中透光, 一絲希望, 但願妳開窗發現時, 能明瞭我心,...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-26 05:27 PM 發表

根據朱經緯案例係要坐
判詞清晰指出刑責
一棍就6個月。
掟汽油彈
用磚掟警察
咁應該係即時槍決啦🤣

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2020-9-26 05:36 PM 發表

淫生😎我重來無指責美帝克驚射殺暴徒,重好支持添😫所以我都支持香港克驚射殺暴徒🥺不過香港克驚到依家曱甴都踩唔死一隻,令我好失望😤
建制派甚至一些如謝偉俊之流嘅貌似有識之士
成日話要射殺示威者
美帝根本唔係射殺示威者
甚至美警被人射殺警署都燒埋
都唔會射殺示威者
呢誤導人嘅講法係好無恥

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-9-26 06:33 PM 發表

一棍就6個月。
掟汽油彈
用磚掟警察
咁應該係即時槍決啦🤣
一拳4年唔見你講?

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-26 06:45 PM 發表

一拳4年唔見你講?
咁就要睇睇出拳咩人啦🤣

如果係你
應該咩事都無

追警察上班嚟打?
二拳一腳喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-26 06:44 PM 發表

建制派甚至一些如謝偉俊之流嘅貌似有識之士
成日話要射殺示威者
美帝根本唔係射殺示威者
甚至美警被人射殺警署都燒埋
都唔會射殺示威者
呢誤導人嘅講法係好無恥 ...
淫生,又同普普唱反調😫普普話示威者係暴徒呀😎香港暴徒都有燒警署,無槍之嘛🥺可以叫區己完立法,人人都可以有槍🤣好唔好呀

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2020-9-26 08:30 PM 發表

淫生,又同普普唱反調😫普普話示威者係暴徒呀😎香港暴徒都有燒警署,無槍之嘛🥺可以叫區己完立法,人人都可以有槍🤣好唔好呀
果條友講嘢都冇人理

回覆 引用 TOP

引用:

根據朱經緯案例係要坐
判詞清晰指出刑責
香茂司法制度中,警察用錯嘅方法做事,係要承擔後果。所以全香港人都有資格就伊拉克等美國侵略行為鬧美帝。但可惜,美帝is above the law。佢做錯事(如退出伊核協議),佢可以先發制人,先罰你。
WTO指明美國對中國加徵關稅係非法,但又有邊個機構可以罰美國?

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-9-26 09:20 PM 發表

香茂司法制度中,警察用錯嘅方法做事,係要承擔後果。所以全香港人都有資格就伊拉克等美國侵略行為鬧美帝。但可惜,美帝is above the law。佢做錯事(如退出伊核協議),佢可以先發制人,先罰你。
WTO指明美國對中國加徵關稅係非法,但又有邊個機構可以罰美國? ...
美帝係世界警察嚴正執法
WTO就同香港黑警721冇分別
赤共偷呃拐騙關稅仲高都唔理
美帝唔加關稅赤共都唔減關稅
請問你點解釋?邊個罰赤共?

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-26 09:30 PM 發表

美帝係世界警察嚴正執法
WTO就同香港黑警721冇分別
赤共偷呃拐騙關稅仲高都唔理
美帝唔加關稅赤共都唔減關稅
請問你點解釋?邊個罰赤共?
咁其實你辛唔辛苦,使唔使唞一唞😫

回覆 引用 TOP

喺死黃屍曱甴黑暴眼中, 警察做乜都係無故, 乜都係亂嚟.

回覆 引用 TOP

引用:

根據朱經緯案例係要坐
判詞清晰指出刑責
你去解咗降先講啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 26-9-2020 17:27 發表

根據朱經緯案例係要坐
判詞清晰指出刑責
不需要律法,想私了誰就私了誰。
不需要公義,想侵略誰就侵略誰。
因為「誰大、誰惡、誰正確」!

你們可以承認自己作為一位美國人,但為什麼要暴力地把自大的願望強加無辜的人身上?

拿出你們手上的實則證據來指證你們不喜歡的人吧!沒有錯,不是他們大錯特錯,而是你不喜歡他們,要把他們趕盡殺絕。沒有一位你們不喜歡的人能和和平平地生存在世上,他們最終都要被消滅。這是一個多麼不自由的世界?別說什麼愛好自由,你們只是愛好霸權在自己手中。

民主必然高壓,高壓自然暴力。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]