• 瀏覽: 29,477
  • 回覆: 394
  • 追帖: 2
+8
呢條契弟內心非常惶恐, 進退失據。 應該勇敢D話夠料就charge,唔使講廢話。 
希望警察搵到足夠證據,一炮要佢冚家鏟, 全部都告。 

引用:
原帖由 前往可愛的菠菜 於 2020-9-26 02:23 PM 發表
🤔黑警或頂包案?

被告透過律師投訴,曾遭自稱「國安部警隊」的警員恐嚇,要求他坦白合作,否則會起訴他的母親和女友。

意思母親同女友都有份,要他一個人頂晒佢?
一人坐監好過3人坐監? ...
老撚實你稍為有啲血性就食撚咗單嘢自己受撚曬佢,唔好連累老母同條女,就算佢真係有份都係因為幫你。

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2020-9-26 11:33 AM 發表
實揾人搞9你....都唔係恐嚇

毒媒犯民政棍不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為犯民政棍利用上位嘅工具。 ...
哈哈

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2020-9-26 11:27 AM 發表
警方日前突擊搜查粉嶺一個單位,檢獲胡椒球槍等多款戰略武器,懷疑住戶從海外非法購入武器。一名報稱理工大學學生的23歲住客被控以「無牌管有槍械」...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200926/share_2020092610593155441.jpg

警方日前突擊搜查粉嶺一個單位,檢獲胡椒球槍等多款戰略武器,懷疑住戶 ...
壞腦大學生

用國安法審判,有機會判終身監禁!

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2020-9-26 11:27 AM 發表
警方日前突擊搜查粉嶺一個單位,檢獲胡椒球槍等多款戰略武器,懷疑住戶從海外非法購入武器。一名報稱理工大學學生的23歲住客被控以「無牌管有槍械」...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200926/share_2020092610593155441.jpg

警方日前突擊搜查粉嶺一個單位,檢獲胡椒球槍等多款戰略武器,懷疑住戶 ...
睇標題以為毒果

個衰仔檔上事嘞!

引用:
原帖由 ballking13 於 2020-9-26 02:05 PM 發表
快D到十一啦

星期六日好悶

我想見到曱甴送頭被警察打到爆頭見血的様子呀
之前9月6 揾大肚婆出來做show單野,連登話好嬲嬲,要集氣要玩大佢,結果咩料都無, 今次仲話要上獅子山玩

曱甴死全家,算唔算恐嚇

On L鳩鳩仲串77死多兩錢重

「一定揾人攪你」都係恐嚇,反而覺得要求合作太過有禮貌,應該學美警即場打十槍先

引用:

自稱?又自稱比全叔杰哥搞劍仔??

叫隻曱甴坦白,就屈人恐嚇,笑屎我

引用:
原帖由 ballking13 於 2020-9-26 02:05 PM 發表
快D到十一啦

星期六日好悶

我想見到曱甴送頭被警察打到爆頭見血的様子呀
須然好憎曱甴出嚟攪事,但係見到曱甴被捕被扑傻瓜咁真係好治癒

“要求他坦白合作”都算係恐嚇?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]