• 瀏覽: 18,607
  • 回覆: 171
  • 追帖: 1
民建聯已令好多人失望, 再加埋田2等等, 對屎法界所作所為完全睇唔見睇唔到, 何生出黎發聲仲炸佢刑,  建制完全失敗, 亞爺仲唔做野香江會越黎越衰喇.

引用:
原帖由 starr 於 2020-9-26 10:57 AM 發表

張丙涼早就卸任
張炳良好似走去其他政府部門..........愈做愈大...........政府有病.........捉老鼠落米缸........!!

引用:
原帖由 tomymt 於 2020-9-26 10:58 AM 發表

我仲以為睇緊舊聞?
是嗎.........還是你誤導我.......!!

引用:
原帖由 清風水靜 於 2020-9-26 11:01 AM 發表

是嗎.........還是你誤導我.......!!
佢依家好似係公開大學校長!

大把野要撥亂反正,第一階段重點照顧呢三範都岩。支持。

引用:
原帖由 tomymt 於 2020-9-26 11:04 AM 發表

佢依家好似係公開大學校長!
他身兼多職...........現在仲走去公開大學..........唉....!!
香港政府多麼弱智..........!!

好事, 我支持中央盡快改革那三座大山

呢個都係要改革地方、講左出黎都唔唔覺有乜問題、

完全無問題,民建聯驚衰

引用:
原帖由 mboii 於 2020-9-26 10:18 AM 發表
中聯辦官員本周一(21日)與建制派立法會議員會面,有份出席的何君堯,事後在建制派手機通訊群組內,發表會面「內容重點」,稱來年要改革司法、教育和社福界「三座大山」,遭其他建制派議員怒轟,指何君堯所列的僅屬個人觀點,絕非「建制派共識」,更非出自中聯辦官員之口。事件引發的洩密風波繼續燃燒,政圈關注,究竟是誰人向傳媒洩露會面群組內的通訊內容。多於一名建制派向《香港01》表示,相信是何君堯自行向傳媒洩密,坦 ...
可能系中央利用議員放風,警告在呢三座大山居住的人,要小心做人

引用:
原帖由 mboii 於 2020-9-26 10:18 AM 發表
中聯辦官員本周一(21日)與建制派立法會議員會面,有份出席的何君堯,事後在建制派手機通訊群組內,發表會面「內容重點」,稱來年要改革司法、教育和社福界「三座大山」,遭其他建制派議員怒轟,指何君堯所列的僅屬個人觀點,絕非「建制派共識」,更非出自中聯辦官員之口。事件引發的洩密風波繼續燃燒,政圈關注,究竟是誰人向傳媒洩露會面群組內的通訊內容。多於一名建制派向《香港01》表示,相信是何君堯自行向傳媒洩密,坦 ...
建制派會向香港01爆料!?咪玩啦!但依三座大山又真係問題所在喎!

相信?

引用:
原帖由 apmichael 於 2020-9-26 10:37 AM 發表
仲有醫護界和法律界都要改革
講小左立法會 班10萬機器都要改革

証監會改革 睇下幾多老千股急跌9成唔查

建制派甘膽小,收皮啦!

都好既。擺你地上台。逼你地做也。如果無人知。最後一樣靜雞雞。不了了之

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]