• 瀏覽: 25,729
  • 回覆: 312
  • 追帖: 1
+7
引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2020-9-26 10:06 AM 發表
涉嫌在台灣殺害女友潘曉穎的陳同佳因洗黑錢案刑滿出獄將近一年,當時他信誓旦旦稱會到台灣自首投案,如今出獄快將一年,仍未兌現承諾。潘曉穎的媽媽兩年來求助民建聯、求助林鄭、求助政府各部門均失望而回。無可奈何之下站出來,向兇手發出最後的吶喊:「陳同佳,若你尚有一絲人性,10月23日是...

去自首先on9
佳哥唔好去呀
住喺安全屋啦!政府包食包住
支持佳哥潛水!
有冇人性關人鬼事 ...
有話香港有二百萬零一人支持佢殺人,
而且個二百萬零一人咁勇武,
有咩好怕?就算美國腫桶都無咁多人保護啦!!佢根本係香港既土黃蒂!!

引用:
原帖由 前往粗野的樓主 於 2020-9-26 10:12 AM 發表
一件咁㗎事,香港搞到咁,都幾無奈。😖
多能謝200萬和你飛將香港成建成逃犯收容站

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2020-9-26 10:48 AM 發表

送條仆街上機有幾難?不過有啲仆街愛面子,咁容易完咗件事咁當初做咩要搞送中.不能自圓其說有拖囉
台灣政府註銷左陳的入台證,並且明令禁止航空公司向陳發出登機證,你扮失憶?

引用:
原帖由 apmichael 於 2020-9-26 10:15 AM 發表
台灣幾時肯放陳同佳入境
統一之時

佳哥,生命冇take2!個天可憐你殺左人都唔洗坐牢,更何況你去台灣自首人地都未必肯收你?(呢個炸彈留在香港更有政治價值)

佳哥去左咪又係比藉口人食人血

鬼島最近先有單嘢,有條友話吸咗毒殺死自己老母都判無罪。對鬼島司法機構嚟講,一個香港人殺死另一香港人,真係小case,直情係no problem!

我無記錯佢當時同個牧師諗住去台灣但唔批入境。

這吶喊應該給傷講200+1萬的腦殘🤔🤔

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2020-9-26 10:06 AM 發表
涉嫌在台灣殺害女友潘曉穎的陳同佳因洗黑錢案刑滿出獄將近一年,當時他信誓旦旦稱會到台灣自首投案,如今出獄快將一年,仍未兌現承諾。潘曉穎的媽媽兩年來求助民建聯、求助林鄭、求助政府各部門均失望而回。無可奈何之下站出來,向兇手發出最後的吶喊:「陳同佳,若你尚有一絲人性,10月23日是...

信我,樓主你一定會有報應。

去自首先on9
佳哥唔好去呀
支持佳哥潛水!

香港啲仆街有人性就唔會反逃犯條例啦! 啲仆街冚家剷借題搞事居然成班白鳩痴香港人出嚟支持班仆街冚家剷! 

引用:

去自首先on9
佳哥唔好去呀
支持佳哥潛水!
有冇人性關人鬼事
潘媽媽,唔好再 ...
毒果同神棍一直連成一線⋯⋯對抗政府
糸米創作部儍左

引用:

去自首先on9
佳哥唔好去呀
支持佳哥潛水!
就係香港曱甴攪到陳同佳可消遙法外,日日可以戴住口罩出街玩無人知。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]