• 瀏覽: 25,724
  • 回覆: 312
  • 追帖: 1
+7
台灣肯定唔會比佢入境,大把理由推辭,要入境香港調查殺人動機這些垃圾藉口都唔係冇用過...

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-9-26 10:10 AM 發表
其實日日兇下佢。等佢住安全屋住一世,其實仲慘過坐。。坐監都有得走動,打下波。
駛乜住安全屋,根本冇人理佢

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2020-9-26 10:06 AM 發表
涉嫌在台灣殺害女友潘曉穎的陳同佳因洗黑錢案刑滿出獄將近一年,當時他信誓旦旦稱會到台灣自首投案,如今出獄快將一年,仍未兌現承諾。潘曉穎的媽媽兩年來求助民建聯、求助林鄭、求助政府各部門均失望而回。無可奈何之下站出來,向兇手發出最後的吶喊:「陳同佳,若你尚有一絲人性,10月23日是...

去自首先on9
佳哥唔好去呀
住喺安全屋啦!政府包食包住
支持佳哥潛水!
有冇人性關人鬼事
潘媽媽,唔好再 ...
毒果!你地唔係好崇尚民主自由架咩?
又話驚有強力部門,而家你地同強力部門有乜分別?點解係要陳同佳去台灣?你地有乜法理依據?如果無,咁你地係剝奪緊陳同佳既與生俱來既自由喎!

引用:
原帖由 前往粗野的樓主 於 2020-9-26 10:12 AM 發表
一件咁㗎事,香港搞到咁,都幾無奈。😖
送條仆街上機有幾難?不過有啲仆街愛面子,咁容易完咗件事咁當初做咩要搞送中.不能自圓其說有拖囉

你班撚樣真係無人性,好撚想你地d仔女都比人咁對待

點解冇泛民主派人士,出來講嘢

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2020-9-26 10:17 AM 發表
毒果為了推逃犯條例又在吃人血饅頭,咁樣係迫唔到中央放12隻曱甴架.
潘女嘅父母已經先後接受毒果同立場嘅專訪,唔知係咪已被洗腦,由藍變左黃

多得犯賤民成班仆街冚家鏟啦

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2020-9-26 10:06 AM 發表
涉嫌在台灣殺害女友潘曉穎的陳同佳因洗黑錢案刑滿出獄將近一年,當時他信誓旦旦稱會到台灣自首投案,如今出獄快將一年,仍未兌現承諾。潘曉穎的媽媽兩年來求助民建聯、求助林鄭、求助政府各部門均失望而回。無可奈何之下站出來,向兇手發出最後的吶喊:「陳同佳,若你尚有一絲人性,10月23日是...

去自首先on9
佳哥唔好去呀
住喺安全屋啦!政府包食包住
支持佳哥潛水!
有冇人性關人鬼事
潘媽媽,唔好再 ...
假阿媽

佢地兩老不如搵犯狗議員,佢地連12瞞逃都攪大龍鳳。人命唔通佢班走狗又唔理?

有全香港藍絲克警保護佢 洗驚你一個婆娘

呢D就係黃絲良心,日日說5大素球,從來無要求陳同佳自首

引用:
原帖由 前往粗野的樓主 於 2020-9-26 10:12 AM 發表
一件咁㗎事,香港搞到咁,都幾無奈。😖
犯民只會搞破壞,幾拾年乜都做唔到

多謝毒果日報文宣反修例的成果

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]