• 瀏覽: 40,857
  • 回覆: 326
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 soilvvang 於 2020-9-25 09:59 PM 發表
【Now新聞台】美國國際媒體署轄下的開放科技基金證實,媒體署凍結了基金一筆近二千萬美元的資金,當中有部分用於向白俄羅斯、香港和伊朗的民主組織提供技術援助。基金批評,此舉損害他們賴以捍衛民主價值的工具。

【Now新聞台】美國國際媒體署轄下的開放科技基金證實 ...
NED死了, 峰火又封了, 真係要諗下咩辦法派膠, 眾籌啦眾籌仲未封死

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-9-25 10:48 PM 發表

香港民調
可售性同老美選總統差不多
泛民又真係肉酸架,想留任又要搞民調又要搬龍門

有錢比就得

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2020-9-25 10:09 PM 發表

傻侵真係好驚啲「技術」回流美國

回流緊喇

引用:
原帖由 木兆 於 2020-9-25 10:04 PM 發表
所以好多黑暴都冇工開囉
你睇下今日得lunch哥同另一個乜水兩個人出去撐蘋果就知

無必要為 民主P 花$$$$$$$$ 買選票?! 

阿普什麼操作!?

唔喺民主組織
分請楚
班人喺分裂組織
同民主無關
收黑金做嘢
目的不停破壞同攬炒香港

手足又變condom,叫黃人情何以堪。

Fxxk America ! Go home 啦死美狗!

死美國佬。仆街。

作為一個 中國HK 普通市民, 我 反對 佢老味 成日輸出 戰亂, 專發 死人$$$$$$$$$$$$!!!
引用:
原帖由 mflyer 於 2020-9-25 10:56 PM 發表

無必要為 民主P 花$$$$$$$$ 買選票?!

引用:
原帖由 soilvvang 於 2020-9-25 09:59 PM 發表
【Now新聞台】美國國際媒體署轄下的開放科技基金證實,媒體署凍結了基金一筆近二千萬美元的資金,當中有部分用於向白俄羅斯、香港和伊朗的民主組織提供技術援助。基金批評,此舉損害他們賴以捍衛民主價值的工具。

【Now新聞台】美國國際媒體署轄下的開放科技基金證實 ...
所以叫泛民總辭,即係叫佢地食屎啦,雙失喎

曱甴啲狗糧無了

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]