• 瀏覽: 28,654
  • 回覆: 8
黑暴攪大咗不少天使個肚, 呢D事件陸續有來!

而家的新一代港女一畢業都唔知已經幾多手

熱賣及精選
滅屎潘都已經大咗個肚啦, 一話結婚個肚都大到個囉咁, 先前仲大嗌自已仲係處女喎

諗起過往的黑暴, 不時有ching發放天使同曱甴在野激戰,

好囉, 大咗個肚, 人生精彩囉,

林鄭 呢個孽, 你有份的, 羅范同你傾呢件事, 你仲即時同佢割蓆, 扮睇唔到, 你係咪人黎架

其實,林鄭在呢方面,真係罪大惡極,做咩佢收到羅范通知,係選擇割蓆,係選擇乜都唔理?幫曱甴這惡行低調化?

而唔係加強宣傳,在大氣電波通知家長們留意,勸戒女生們要保護自己,命令教育局在校加強教導女學生防範,及要鄧一哥成立特別部門,鼓勵受害女生舉報

但林鄭這仆街只選擇扮睇唔到變相幫曱甴一把!

引用:
原帖由 66infinity 於 2020-9-26 01:06 AM 發表

你姓賴咖?乜那賴人
頼勿銀??林鄭口口聲聲話自已係慈母, 慈母可讓自已個女係曱甴滾大個肚唔理既咩,
羅范明明同佢講, 佢做咩扮睇唔到????佢做咩為人父母官, 仲要係香港最大嗰個??

唔知就話, 但知, 反而同通知佢嗰個割蓆???? 林鄭所謂自已慈母, 係敗兒, 縱養曱甴的慈母嗎???

佢連曱甴這傷天害你, 迷姦女生做鷄的事都唔理, 日日只諗怎放生曱甴, 佢係最應被駡那個

引用:
原帖由 hli9 於 2020-9-26 09:07 AM 發表

可能佢條仔真係未插過,起門口射咗,流咗入去😂
7月時被拉都仲話自己處女,但2個月左右的前日發佈的近照,個肚蘿咁大,真係生  股漲  咩

而家班新一代港女,同sonia ng都係一擔擔, 大話連篇!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-25 10:05 PM 發表

諗起過往的黑暴, 不時有ching發放天使同曱甴在野激戰,

好囉, 大咗個肚, 人生精彩囉,

林鄭 呢個孽, 你有份的, 羅范同你傾呢件事, 你仲即時同佢割蓆, 扮睇唔到, 你係咪人黎架 ...
其實,林鄭在呢方面,真係罪大惡極,做咩佢收到羅范通知,係選擇割蓆,係選擇乜都唔理?幫曱甴這惡行低調化?

而唔係加強宣傳,在大氣電波通知家長們留意,勸戒女生們要保護自己,命令教育局在校加強教導女學生防範,及要鄧一哥成立特別部門,鼓勵受害女生舉報

但林鄭這仆街只選擇扮睇唔到變相幫曱甴一把!

引用:
原帖由 亨盤真人 於 2020-9-26 11:27 AM 發表

佢係由得曱甴天使一一大肚姐
當中應不貶 被落藥迷姦,再被拍照,及被照片威迫去繼續做天使的女生。林鄭作為香港父母官,佢為應為呢班受害者受害者家庭,向曱甴追討這筆血債,否則曱甴會更猖狂的去不斷用同樣招數殘害婦女!

但林鄭似在縱容這事,任得曱甴在這方面為所欲為!

引用:
原帖由 Homoerectus 於 2020-9-26 02:29 PM 發表

俾浸大黃師洗腦,所以咪做出呢d無恥嘢囉!

引用:
原帖由 lamaislander 於 2020-9-26 05:51 PM 發表

不知所謂,全係泛民狗造既血債
係, 但林鄭係佢對家喎, 見到都唔制止?????如差佬見到面前出現這些誘姦或迷姦案, 又唔出手, 扮睇唔到你又會點對差人先??

而家林鄭明明身邊的人提晒佢, 而當時仲有一兩名被屈做天使的女生在youtube 現身說法, 但林鄭就扮睇唔到, 閃咗去, 所以, 佢好應該被唾駡

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]