• 瀏覽: 30,755
  • 回覆: 378
+19
引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-25 10:01 PM 發表
黑暴攪大咗不少天使個肚, 呢D事件陸續有來!

而家的新一代港女一畢業都唔知已經幾多手
計番時間係1月1元旦大遊行之後比人中出左,到9月中出世。
親生女都殺,刎合黃屍殘暴性格!

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2020-9-25 09:48 PM 發表
天水圍前日發生一宗令人心酸的棄嬰事件,初生女嬰被揭全身赤裸遭遺棄在垃圾桶旁慘死。據了解,警方展開調查,翻查閉路電視片段,發現案發前有人手持裝着嬰屍的環保袋,追查下昨晚(24日)晚上7時許,在元朗一單位拘捕一名中六17歲女學生。據悉有人在警方人員警誡下,承認當日誕下女嬰後,女嬰仍然哭叫,她感到驚慌而以布塞住女嬰的口,並將女嬰放入環保袋內掉棄。17歲少女涉嫌「隱瞞嬰兒出生」被捕。法醫將會剖驗嬰屍以確定 ...
唔知師兄出咗貼,我又出

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2020-9-25 09:48 PM 發表
天水圍前日發生一宗令人心酸的棄嬰事件,初生女嬰被揭全身赤裸遭遺棄在垃圾桶旁慘死。據了解,警方展開調查,翻查閉路電視片段,發現案發前有人手持裝着嬰屍的環保袋,追查下昨晚(24日)晚上7時許,在元朗一單位拘捕一名中六17歲女學生。據悉有人在警方人員警誡下,承認當日誕下女嬰後,女嬰仍然哭叫,她感到驚慌而以布塞住女嬰的口,並將女嬰放入環保袋內掉棄。17歲少女涉嫌「隱瞞嬰兒出生」被捕。法醫將會剖驗嬰屍以確定 ...
點解告(隱暪嬰兒岀生)律政司做乜尻呀!係謀殺呀!

引用:
原帖由 chingty 於 2020-9-25 23:43 發表
17歲喎,自己會唔知有左架? 屋企人又會唔知個女大肚? 仲要生左求其棄垃圾桶,咁白痴行為都做得出?
上年夜晚十點嗌得好興奮個班,老豆老母應該開夜多,咩住私樓高學歷,日頭take 野夜晚發夢。做自由西吾緊要,每個月打幾支排卵針,無套中出有咩所謂,但on 7 9 班人真係冇得救。

唉......

南無阿彌陀佛

引用:
原帖由 Puke007 於 2020-9-25 11:45 PM 發表

落仔香港重易啦,去家計會。
乜嘢case都接受落仔要求?

引用:
個世界係咁仆街,
有咁多人想生都生唔到,
用成千萬加上日日努力都生唔到,
有人唔想要就咁易有!!

男曱甴逃亡,女曱甴産蛋,冇腦!

優秀嘅細路

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-25 10:02 PM 發表
滅屎潘都已經大咗個肚啦, 一話結婚個肚都大到個囉咁, 先前仲大嗌自已仲係處女喎
有人認頭

附件

IMG_20200925_205357.jpg(119.77 KB)

堅仆街!唔好話係自己個女,就算你見到人哋個BB都落唔到手啦!

邊個「論」出事?

優秀嘅天使

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]