• 瀏覽: 30,758
  • 回覆: 378
+19
引用:
原帖由 iamsamuel 於 2020-9-25 09:48 PM 發表
天水圍前日發生一宗令人心酸的棄嬰事件,初生女嬰被揭全身赤裸遭遺棄在垃圾桶旁慘死。據了解,警方展開調查,翻查閉路電視片段,發現案發前有人手持裝着嬰屍的環保袋,追查下昨晚(24日)晚上7時許,在元朗一單位拘捕一名中六17歲女學生。據悉有人在警方人員警誡下,承認當日誕下女嬰後,女嬰仍然哭叫,她感到驚慌而以布塞住女嬰的口,並將女嬰放入環保袋內掉棄。17歲少女涉嫌「隱瞞嬰兒出生」被捕。法醫將會剖驗嬰屍以確定 ...
大肚生仔都唔知邊個經手人
太多義士上了

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2020-9-25 11:03 PM 發表

佢可能後悔左九個月 ... 之後咪做傻事囉 ...
唔係連落仔d錢都無嘛……去港島區醫院做都係幾千

唉 .... 咁多人出出入入都唔知邊位

天使生

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-9-25 11:00 PM 發表

已習慣私了……連自己個女都唔放過
佢都係為咗下一袋蔗

悲劇

一於告鳩佢謀殺,等天使坐成世
再唔係等佢畏罪跳樓死

引用:
原帖由 Explosion°爆炸 於 2020-9-25 10:21 PM 發表
唔要佢,都唔放生,還用布塞口,好慘!
黃屍係最鍾意私了

曱甴天使的下埸

呢D事,邊係人做得出架?黑暴曱甴天使唔係人

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2020-9-25 09:48 PM 發表
天水圍前日發生一宗令人心酸的棄嬰事件,初生女嬰被揭全身赤裸遭遺棄在垃圾桶旁慘死。據了解,警方展開調查,翻查閉路電視片段,發現案發前有人手持裝着嬰屍的環保袋,追查下昨晚(24日)晚上7時許,在元朗一單位拘捕一名中六17歲女學生。據悉有人在警方人員警誡下,承認當日誕下女嬰後,女嬰仍然哭叫,她感到驚慌而以布塞住女嬰的口,並將女嬰放入環保袋內掉棄。17歲少女涉嫌「隱瞞嬰兒出生」被捕。法醫將會剖驗嬰屍以確定 ...
咪又係免費天使自由西

優秀天使

順藤摸瓜, 曱甴一掃光.

肯定天使......有數得計

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]