• 瀏覽: 30,855
  • 回覆: 378
+19
引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-25 10:05 PM 發表
諗起過往的黑暴, 不時有ching發放天使同曱甴在野激戰,

好囉, 大咗個肚, 人生精彩囉,

林鄭 呢個孽, 你有份的, 羅范同你傾呢件事, 你仲即時同佢割蓆, 扮睇唔到, 你係咪人黎架

其實,林鄭在呢方面,真係罪大惡極,做咩佢收到羅范通知,係選擇割蓆,係選擇乜都唔理?幫曱甴這惡行低調化?

而唔係加強宣 ...
佢係由得曱甴天使一一大肚姐

做得愛要預左大肚❨有冇套都好❩,參與得暴動或破壞,就預左要接受法律嘅制裁。依家嘅年青人真係讓人失望,完全冇想過為自己所做嘅一切承擔後果。

失望!

又一定係曱甴嘅

引用:
原帖由 亨盤真人 於 2020-9-26 11:27 AM 發表

佢係由得曱甴天使一一大肚姐
當中應不貶 被落藥迷姦,再被拍照,及被照片威迫去繼續做天使的女生。林鄭作為香港父母官,佢為應為呢班受害者受害者家庭,向曱甴追討這筆血債,否則曱甴會更猖狂的去不斷用同樣招數殘害婦女!

但林鄭似在縱容這事,任得曱甴在這方面為所欲為!

曱甴搞完天使再教殺嬰冇人性

以為獻出身體就是為民主付出嗎﹖那些勇士從來就沒打算會負責任,連買一個安全套的責任也沒有,只會帶住防毒面具等你認佢唔出,一世都不用負責任...

做天使嘅副作用

人渣

引用:
原帖由 tam_n 於 2020-9-26 10:54 AM 發表
由連登的帖子可見,根據曱甴宣揚的「道德觀」,親手殺自已生女嬰,不成問題。
滅絕常識、道德、人性,是對香港的攻擊的一部分。
總有一日會訓醒,但係小生命己經披扼殺。

引用:
原帖由 Explosion°爆炸 於 2020-9-25 10:21 PM 發表
唔要佢,都唔放生,還用布塞口,好慘!
一線生機都唔畀佢 係曱甴先做得出

港女唔自愛,生個baby出嚟,仲要當垃圾棄置而慘死,等著比天收啦!

黑暴天使好殘忍

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-25 10:05 PM 發表
諗起過往的黑暴, 不時有ching發放天使同曱甴在野激戰,

好囉, 大咗個肚, 人生精彩囉,

林鄭 呢個孽, 你有份的, 羅范同你傾呢件事, 你仲即時同佢割蓆, 扮睇唔到, 你係咪人黎架

其實,林鄭在呢方面,真係罪大惡極,做咩佢收到羅范通知,係選擇割蓆,係選擇乜都唔理?幫曱甴這惡行低調化?

而唔係加強宣 ...
可能林鄭想改善香港人口老化問題,心算計到有大約一百萬隻曱甴天使,為香港帶來一百萬隻曱甴後裔

但佢天真到算漏咗曱甴係無人性既生物,男性曱甴中出完就走佬,女性曱甴生完個b就當垃圾咁丟

希望條女呢世都冇得生

舊年黑暴被騙去做天使, 到現在十月懷胎就生出來

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]