• 瀏覽: 30,844
  • 回覆: 378
+19
引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-25 10:01 PM 發表
黑暴攪大咗不少天使個肚, 呢D事件陸續有來!

而家的新一代港女一畢業都唔知已經幾多手
多謝晒黑犯民政棍、黑教協葉畜生

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-25 10:01 PM 發表

最慘係連邊個經手都唔知,生出嚟只有掉棄!

痴線,唔要咪送去保良局,駛唔駛殺嬰呀,痴線!

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2020-9-25 09:48 PM 發表
天水圍前日發生一宗令人心酸的棄嬰事件,初生女嬰被揭全身赤裸遭遺棄在垃圾桶旁慘死。據了解,警方展開調查,翻查閉路電視片段,發現案發前有人手持裝着嬰屍的環保袋,追查下昨晚(24日)晚上7時許,在元朗一單位拘捕一名中六17歲女學生。據悉有人在警方人員警誡下,承認當日誕下女嬰後,女嬰仍然哭叫,她感到驚慌而以布塞住女嬰的口,並將女嬰放入環保袋內掉棄。17歲少女涉嫌「隱瞞嬰兒出生」被捕。法醫將會剖驗嬰屍以確定 ...
上年做完天使, 時間岩岩好, 天使大肚陸續有來, 手足好享受, 件件天使都中出

Sad 😢😢😢

謀殺罪,又坐一世!

引用:

Miss Pxxx 算吾算?

十七歲都唔細啦,仲咁冇腦

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2020-9-25 10:07 PM 發表
天使   自由閪!
時間剛剛

唔係話生仔好辛苦咩 咁易係屋企自己生既

中六女生同住既屋企人 . 唔通全部都係失明人士 ??

引用:
原帖由 Explosion°爆炸 於 2020-9-25 10:21 PM 發表
唔要佢,都唔放生,還用布塞口,好慘!
已習慣私了……連自己個女都唔放過

引用:
原帖由 wilkis333 於 2020-9-25 10:55 PM 發表

Miss Pxxx 算吾算?
百家姓喎

以後曱甴的子女
都是這樣下場

男的跳樓
女的被人姦完生B而不知老豆是誰

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-9-25 11:00 PM 發表

已習慣私了……連自己個女都唔放過
佢可能後悔左九個月 ... 之後咪做傻事囉 ...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]