• 瀏覽: 1,038
  • 回覆: 30
警方破獲粉嶺一個居屋軍火庫,拘捕一對母子。警方調查後,發現被捕男子涉嫌在網上發布分裂國家及煽動暴力言論,涉嫌違反《港區國安法》,案件交由警方...

香港多優秀青年之外,仲有優秀家長.......呢對母子即將展開另一精彩人生
好快可以入去同班手足共聚
又係開香檳時間喇 cheer cheer

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1882550/即時-港聞-粉嶺售槍案疑犯涉發暴力港獨文宣-警指犯-煽動分裂國家

附件

20170202_4bd418e502fc46670827J5z2iMNSfAnj.jpg(126.62 KB)

2020-9-25 07:03 PM

熱賣及精選
仔儍,老母又儍,儍到一齊享受精彩人生😂

引用:
原帖由 poonlipoon 於 2020-9-25 07:06 PM 發表

幾世修的福

引用:
原帖由 poonlipoon 於 2020-9-25 07:06 PM 發表

只可同個仔講。吊你老毛

回覆 引用 TOP

十碌啦

無重判,畜牲唔會驚

引用:
原帖由 新丁一號 於 2020-9-25 07:11 PM 發表

十碌啦

無重判,畜牲唔會驚
30 碌就更妙

Rip

回覆 引用 TOP

偉大母親, 優獸兒子, 各判十碌, 認罪扣減三份一刑期😂

中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。

回覆 引用 TOP

老母有排唔使養仔了

成日都話搜到鎗 又唔見有人用鎗射傷警察嘅案件 啲鎗都唔知邊到嚟

脫離母子關系喇可能趕得切架

回覆 引用 TOP

根本一開始,香港好多人就系比哩種人誤導,佢地系分離分子。唔系單純追求自由。比佢做話事人,仲差過政府。

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-9-25 07:12 PM 發表

30 碌就更妙
我地好民主的
就中位數,廿碌

回覆 引用 TOP

一家攬炒,要多謝犯民

毒媒犯民政棍不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為犯民政棍利用上位嘅工具。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 martin101 於 2020-9-25 07:29 PM 發表

成日都話搜到鎗 又唔見有人用鎗射傷警察嘅案件 啲鎗都唔知邊到嚟
你話呢射唔中或用鋼珠射…

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]