• 瀏覽: 28,902
  • 回覆: 275
+7
引用:
原帖由 supremeabc 於 2020-9-25 05:44 PM 發表
講明隨時開戰了 !

?20200925163924

台海、中印邊境局勢日趨緊張,隨時都有擦槍走火,全面爆發戰爭的危機。內地官媒周五(25日)發表評論稱,中國一 ...
不開第一槍,可以開第一炮,撳第一次導彈鈕

現在想透過和平手法達到統一 已經是痴心妄想, 百分之99 的呆灣人反對統一
現今不去武力統一 幾可肯定會錯過最佳武統時機

開槍你老美最開心

引用:
原帖由 ALFA524 於 2020-9-25 06:48 PM 發表
第日去呆灣,用特區護照定回鄉咭呢
乜都吾使行過去好似九龍過香港就得

引用:
原帖由 supremeabc 於 2020-9-25 17:44 發表
講明隨時開戰了 !

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20200925/photo/bkn-20200925163251824-0925_00952_001_01b.jpg?20200925163924

台海、中印邊境局勢日趨緊張,隨時都有擦槍走火,全面爆發戰爭的危機。內地官媒周五(25日)發表評論稱,中國一 ...
以仁待人,可能比人玩弄。

引用:
原帖由 前往可愛的菠菜 於 2020-9-25 05:50 PM 發表
🤔台灣宣傳叫自己第一槍為反擊第一槍,

咁中國都回應自己第一槍是合法第一槍?

跟足聯合國規矩來做,

咁可能中國看完條文,成班中國法律專家話有信心合法進行,
叫國家可放心去開第一槍?
因為合理合法。

咁班中國軍人聽後,就可以搞了?
😂中國武者要出動了! ...
揾呆灣美式回收軍備幫手打廣告

引用:
原帖由 香港內戰火焚城 於 2020-9-25 05:53 PM 發表
不開槍,用掃把
肥昌

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-9-25 06:48 PM 發表

講左廿幾三十年都而家都無任何行動

支支快郁手啦。好想睇連印度都打唔贏既廢解可以點打美國👍🏻👍🏻
貓兒啊媽下體又行養想吊

引用:
原帖由 momo481716 於 2020-9-25 06:36 PM 發表

洗撚理合乜春法
冇簽停戰協議,法律上內戰一直未結束
正解。

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-9-25 06:48 PM 發表

講左廿幾三十年都而家都無任何行動

支支快郁手啦。好想睇連印度都打唔贏既廢解可以點打美國👍🏻👍🏻
你做乜係咁吹口哨嘅,匿喺呆島好驚呀

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-9-25 05:55 PM 發表
彈已上樘~唔好再搞佢
實有人借提發揮
飲你罐肺炎可樂啦

好廢! 需要時就開槍啦,何必一定要限制自己.

黎真格了,中國大陸極小咁講嘢——【打出國威】👍

要台獨嗎?好...中國就一野拿回台灣省

引用:
原帖由 义電機 於 2020-9-25 05:49 PM 發表

有規條
點解老尾唔守規條
🐶只講利益

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]