• 瀏覽: 27,841
  • 回覆: 275
盡快統一🇨🇳🇨🇳🇨🇳

熱賣及精選
其實現在一統台灣真係一個千載難逢的機會。

奔雷手呢?。。。

越嚟越似金仔作風

引用:
原帖由 oyear 於 2020-9-25 06:57 PM 發表

你仲咩叫自己做支人。
你叫大陸做支你就唔係支?

打拳頭交咋。
曱甴不嬲都係咁L on9啦

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-9-25 05:55 PM 發表

彈已上樘~唔好再搞佢
實有人借提發揮
做乜踢爆呆灣暴行?

打仗唔係講笑, 點會咁易郁手吖, 一打起上嚟其實對中台雙方都無好處... 講真, 安穩左咁耐, 就算台灣想爭取更多, 但人民都未必想真開打啦; 劍扙弩張到咁上下, 大家就會收一收韁ga喇......

一班冇作戰經騐既子弟兵。。一打就露低架喇。

靠嚇先係皇道。。😂

一打輸,又回到解放前,軍區唔聽指示,四分五裂。。

又內戰,,對香港一定毫無好處。。

所以,我非常讚成打咀炮就算。。。

引用:
原帖由 dicky201314 於 2020-9-25 07:10 PM 發表

一班冇作戰經騐既子弟兵。。一打就露低架喇。

靠嚇先係皇道。。😂
深圳咁近,你什麼時候上去打救手足?

引用:
原帖由 小張自強 於 2020-9-25 18:08 發表

老美就喺等你開第一槍,二戰日本偷襲珍珠港,老美於是發動反攻,東京大轟炸,中途島擊沉大和艦,廣島長崎原爆,打到日本扯白旗投降為止。今次中美對決大時代,我有份見証,甚至參予,死也無憾。 ...
睇下佬尾點死都好!

引用:
原帖由 沉淪緊的腥港 於 2020-9-25 07:13 PM 發表

深圳咁近,你什麼時候上去打救手足?
我矛色既,,唔講呢D。。

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-9-25 06:48 PM 發表

講左廿幾三十年都而家都無任何行動

支支快郁手啦。好想睇連印度都打唔贏既廢解可以點打美國👍🏻👍🏻
你個八格牙路

我期望的一日也等了很久.....
殺曬所有台灣男丁,D台灣妹由香港麻甩佬收服.....
中央請放心任務一定能夠完成.....

支持祖國開第一槍,給點實力那些外國勢力干預國家主權的看

快啲開 快啲開 怯 你就輸一世

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]