• 瀏覽: 24,947
  • 回覆: 276
+18
引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-9-25 02:09 PM 發表
兩岸軍事局勢持續升級,中國國防部周四(24日)表示,解放軍將不惜一切代價堅決挫敗台獨。同日軍媒在微博發布演習畫面,顯示1

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20200925/photo/bkn-20200925110845680-0925_00952_001_01b.jpg?20200925115906

近日於中國國內有一句流行語:
國慶與中秋巳走在 ...
去咗台灣的曱甴
啊啊
有得震冇得瞓

大陸射導彈當燒煙花, 呆灣有無錢跟? 

同我順便炸埋班香港死曱甴 。

台灣人民盼望已久,已做定五星旗迎接,台獨朋友要盡快坐船過日本了。

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2020-9-25 03:17 PM 發表
大陸射導彈當燒煙花, 呆灣有無錢跟?
大陸自己制造,工廠開足工就有..

呆灣要搵美金買,冇咁多外匯就等死...

引用:
原帖由 wk221ab 於 2020-9-25 03:11 PM 發表

去咗台灣的曱甴
啊啊
有得震冇得瞓
大撚鑊!又要潛逃返港😂

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-9-25 02:09 PM 發表
兩岸軍事局勢持續升級,中國國防部周四(24日)表示,解放軍將不惜一切代價堅決挫敗台獨。同日軍媒在微博發布演習畫面,顯示1

?20200925115906

一班得把口嘅垃圾
點解自己唔參軍打台獨?

怕柒朗普條癲佬走去同台灣建交, 咁就真係打仗

引用:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20200925/photo/bkn-20200925110845680-0925_00952_001_01b.jpg?20200925115906

支持武統台灣
才英文將台灣省巿民
從和平走進戰爭

台灣最新消息。可能真系收到風十月哩料,民進黨接受美國訪問時話,就算中台開戰,都唔使美國幫助。。各專家認為,系民進黨放軟既表現

如果開戰

求中央順便派軍隊來香港

殺曬200幻曱甴

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 25/9/2020 02:45 PM 發表
雙十節左右有料到,台灣坐穩
希望可以生擒鷹紋啦!🙏

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]