• 瀏覽: 6,538
  • 回覆: 35
  • 追帖: 1
+2
吾係點對得住死左果幾百兄弟

吾能係呀?全部龜縮

引用:
原帖由 骨氣昌 於 2020-9-25 02:01 PM 發表
吾係點對得住死左果幾百兄弟
嘩!乜你攞啲咁嘢出嚟講。
對唔住兄弟都好過訓街丫。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-9-25 08:42 PM 發表
咁政府交返啲公屋俾納稅人囉!
交比邊個都得,首先手足要退租,除非你呢一生人交過幾百萬稅

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-9-25 08:42 PM 發表
仲有呀,吾好搭地鐵,吾好用八達通,吾好攞政府果一雞野

消毀身份証,吾好拿綜援,吾好召警,吾好召消防救護,吾好過海關入境,出入要用洗頭艇,懂得時空轉移,一出腥港水域就去到主子褲浪底……堅信化濃公係天下第一武功……

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-9-26 02:25 AM 發表

因乜理由要有需要的市民退公屋?
曱甴住山邊木屋得啦. 一日到黑搵納稅人著數, 上到樓拎幾十萬裝修又有錢? 非死不可曬去旅行飲飲食食呃政府, 衰嘢做盡.

引用:
原帖由 daniel47877 於 2020-9-26 11:09 AM 發表

曱甴住山邊木屋得啦. 一日到黑搵納稅人著數, 上到樓拎幾十萬裝修又有錢? 非死不可曬去旅行飲飲食食呃政府, 衰嘢做盡.
黃人是咁的,拎盡福利然后話政府幫吾到佢,所以橫掂都係投訴,不如咩都吾好拎啦,有骨氣D。

你地班反中反政府垃圾,你地可以唔交稅再退公屋,最好移民,無人阻你

我地中國香港納稅人有權要求反中亂港既美狗交公屋死開香港
引用:

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-9-26 01:46 PM 發表

有12個人坐船出去釣魚,都俾人捉喎!
係想被釣蟹呀 傻x

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]