• 瀏覽: 2,459
  • 回覆: 18
https://user.guancha.cn/main/content?id=384902

《印度經濟時報》網站9月23日刊登一篇文章,主要盤點了目前部署在中印邊境地區的印軍,為即將到來的嚴酷冬天所做的一系列準備情況。文章通過列舉五個方面,總結認為印軍已經為過冬“做足了準備”。文章還透露說,在食物儲備方面,印軍特意種上了枸杞等“養生食品”。

枸杞子補眼,莫非咖喱系視力太差?

引用:
原帖由 catcloud 於 2020-9-25 12:35 PM 發表
https://user.guancha.cn/main/content?id=384902

《印度經濟時報》網站9月23日刊登一篇文章,主要盤點了目前部署在中印邊境地區的印軍,為即將到來的嚴酷冬天所做的一系列準備情況。文章通過列舉五個方面,總結認為印軍已經為過冬“做足了準備”。文章還透露說,在食物儲備方面,印軍特意種上了枸杞等“養生食品”。 ...
有冇準備廁所

引用:
原帖由 Arthur_Everett 於 2020-9-25 01:37 PM 發表

有冇準備廁所?
一定冇幾多個。低層咖喱兵要強逼食晒老細啲米田共!

冰天雪地  只能 種 冬蟲夏草? 

種優曇仙花丶天山雪蓮吖嘛,笨

南極都有科學考察站,不過聽聞印度人先會怕凍凍死,其他人種唔會,好似喺

呢個好計!  

有個簡單的法子,在最寒冷的時候,伺機來個有限度的自衛反擊,藉機炸毀阿三的補給線要點及機場、油庫,然后撤出戰區,只出動戰機打擊阿三的運輸機,然后就等着明年天暖收屍好了。

引用:
原帖由 lyk898 於 2020-9-25 06:55 PM 發表
南極都有科學考察站,不過聽聞印度人先會怕凍凍死,其他人種唔會,好似喺
印度人嗰啲補給...
凍死左幾十件啊
仲好講

以印度國力有冇可能準備幾十萬件羽絨呀?
有都唔會比羽絨的賤民啦,麻包袋都冇啊。

種牛屎,取暖防肺炎

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2020-9-25 07:22 PM 發表
呢個好計!  

有個簡單的法子,在最寒冷的時候,伺機來個有限度的自衛反擊,藉機炸毀阿三的補給線要點及機場、油庫,然后撤出戰區,只出動戰機打擊阿三的運輸機,然后就等着明年天暖收屍好了。 ...
北極熊移居咪唔怕冬天無食物
最怕食完呀叉北極熊有肺炎

引用:
原帖由 lyk898 於 2020-9-25 06:55 PM 發表
印度教信徒崇尚吃素,而且印度地處熱帶且國家貧窮,大部分的平民一日兩餐甚至一餐,很少吃肉,能量攝入長期不足。
怕凍實屬正常。

咖哩冰天雪地只能中雪花!
中風都得!

衰啲講想整死印度兵容乜易 只要喺上游嘅幾粒導彈 唔使打送啲印度兵 喺就嚟春天溶雪嘅時候 加快上游冰塊溶雪 唔凍死佢 都沖咗佢唔知去邊

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]