• 瀏覽: 42,931
  • 回覆: 748
  • 追帖: 1
[隱藏]
黑醫護組織「醫管局員工陣線」今年2月罔顧病人生死發動罷工,終要為事件「找數」。醫管局主席范鴻齡表示,將向數以千名曾經參與罷工的醫護發信,要求他們解釋當日缺勤原因。該會主席余慧明在fb發文聲稱,工會發起嘅工業行動完全「合情合理合法」,恐嚇「要開戰,隨時奉陪」。「員工陣線」亦在專頁轉發,仲留言「我哋係罷工,唔係乜嘢『缺勤』」。




根本呢班黑護就一定要清算

新聞來源連結:

https://www.dotdotnews.com/a/202 ... b0496631667529.html



炒晒D黑二胡


你大我呀 就停出糧


炒哂班黑護, 或永世無得升職.

個肥婆余慧明幅相改圖改都唔同樣.

[ 本帖最後由 xxcxxc 於 2020-9-25 12:00 PM 編輯 ]



舉報漢奸走狗及曱甴, 人人有責!!!
[隱藏]
死黑護  死全家 


引用:
原帖由 workdboy169 於 2020-9-25 11:56 AM 發表

炒晒D黑二胡
唔炒都永不升職



就開Lu


九七七一交接時, 巨門化忌陀羅兄
天梁天壽擎羊父, 難為香江夾其中

回覆 引用 TOP

恐嚇?


回覆 引用 TOP

ok敢做敢認就好。
就睇下呢條8婆係咪咁有吉士直認罷工



[隱藏]
臭西你諗下,公院最暢順時就係你班黑護罷工嗰段時間,你哋一復工就搞到物質短缺。


政府無用啦, 點解私家醫院無咁多黑醫護? 私人企業又無咁多人暴動?

政府真係要想下自己有咩問題.



剎那風波翻過,一轉眼, 從前便已難復再。
狂潮又去又來,未能避開。
人事部逐一寄信 有本事咪唔好回囉


呢d咪攬炒派lor😂 攬住香港人一齊死。 香港人加油難聽過粗口


中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。
靠班藍醫護⋯2%人翻工丫


西人有可口可乐,佢有可防可控
[隱藏]
求仁得仁


提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]