• 瀏覽: 1,053
  • 回覆: 20
邊個拳頭硬咪邊個話事囉

美國又繼續咩都賴中國, 睇見都悶.

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-9-25 11:52 AM 發表

咁唔怪得黑暴土崩瓦解啦。別跑, 再跑開槍啦, 曱甴聽到唔知有冇瀨尿😂😂
曱甴聽到普通話已經腳仔軟

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2020-9-25 11:39 AM 發表
中國、美國和俄羅斯3國周四(24日)在聯合國安理會會議上,就新冠肺炎疫情針鋒相對,三國就誰處理疫情不當及將問題政治化互相...

?20200925105413

佩服 俄羅斯外長發言,一針見血,吊到鹵味 ...
只有契丹和露西亞才是人類命運共同體的核心

天下圍美啦。有百幾間大公司告美國。要回水返收多既稅。可能收到風肥特大勢已去

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2020-9-25 11:39 AM 發表
中國、美國和俄羅斯3國周四(24日)在聯合國安理會會議上,就新冠肺炎疫情針鋒相對,三國就誰處理疫情不當及將問題政治化互相...

引用:
聯合國秘書長古特雷斯嘆道,世界各國不能合作對付新冠肺炎疫情,如果世界各國以這種不團結和紛亂的狀況應對更具破壞性的挑戰,「恐怕會出現最壞的情況」。
根本就係美國同佢嘅五眼聯盟不斷搞政治操作,由特朗普開始話中國隱瞞疫情,中國製造病毒,中國要向全球負責賠償,呢啲咪就係政治炒作囉。就係美國將全球嘅衞生危機政治化,所以先至搞到咁不團結和紛亂,踢咗美國出局就可以天下太平了。

尾角鬼自己疫情嚴峻都唔禁止自己國民出境,四處播毒;但就執住中國疫情初期無禁國民出境大做文章。
完全顯示尾角鬼之蠻橫、霸道、弱智、愚昧!

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-9-25 11:47 AM 發表
藥呢 ⋯又唔講藥喇~
柒普話下個月畀你食:lol

引用:

係中俄插美國,美國插中國,記者亂用標題,以為中美俄互插...

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]