• 瀏覽: 24,426
  • 回覆: 614
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-9-25 11:10 AM 發表

咁順便改埋12暪逃罪名分裂國家罪, 無需審判即時槍決😂😂
只要我哋領導有咁意思, 絕對可以, 叫所有教徒喺禱告前都要大叫習主席萬歲三聲都得呀
總之, 唔聽上帝旨意唔緊要, 但唔聽領導旨意, 無論在生或死後都要喺地獄度過

熱賣及精選
超, 五十步笑人哋百步, 民主邪教教黨響佔領期間夠扭曲聖經, 講到耶穌會撐你哋暴力推翻政權啦, 你唔講下, 耶穌有叫你俾人打左邊面, 就連右邊面都轉過黎俾因打?
無論講咩, 民主邪教黨嘅套路都係一樣.

附件

Democrazy rules 2.png(144.77 KB)

2020-9-25 11:24 AM

Democrazy rules 2.png

--------------------------------------------------------
It is not what you have, but how you use it.
Truth may hurt, but lies kill.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Newpopcorn 於 2020-9-25 11:21 AM 發表

唔係成日, 係日日.
毒媒隨時隨地,分分秒秒,無孔不入咁洗腦。

回覆 引用 TOP

以子之茅,攻子之盾,你改聖經ok,我篡改毛語錄和習近平文選,話習近平支持人獸交,ok?
我諗中共立刻縮晒

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-9-25 11:19 AM 發表

全能既上帝, 有和平處理方法唔揀........係要打打殺殺
宣揚和平,
殺戮為實。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-9-25 10:27 AM 發表

內地打壓、踐踏基督教,已上升至公然篡改《聖經》的地步?由中國官方教育部門審定的職業教育學校教科書,在課文中引用《新約聖經》約翰福音第八章中耶穌赦免淫婦的故事,卻把整個故事扭曲成耶穌用石頭掟死淫婦,事件引起內地及香港不少教徒強烈不滿。專門專研究內地宗教的香港中文大學崇基神學院教...

https://hk.appledaily.com/resizer/UjQBBsvn96e7ttd1HoWe2- ...
林則徐都可以係毒品拆家啦……so???

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 桃花賭主 於 2020-9-25 11:28 AM 發表

以子之茅,攻子之盾,你改聖經ok,我篡改毛語錄和習近平文選,話習近平支持人獸交,ok?
我諗中共立刻縮晒
係咪呀? 由你做起囉. 睇下邊個縮

仲有, "專門專研究內地宗教的" 果件, 寧願花啲無謂時間去儲彈藥俾壹全霉, 自己屋企就闊佬懶理, 咩都卸哂俾太太, 兩件有問題嘅仔又係不聞不問, 成日就哩埋響教會度.
要佢睇下兩隻仔, 仲慘過叫佢坐洗頭艇自我送中咁, 呢啲人, 咪同壹全霉一樣囉.

附件

DontAskJustBelieve.png(149.63 KB)

2020-9-25 11:29 AM

--------------------------------------------------------
It is not what you have, but how you use it.
Truth may hurt, but lies kill.
又玩宗教界的造謠、扭曲、抹黑的妓倆,內地教科書係唔會將聖經納入教學大綱的,難道有關人等不知道嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Vanillaq_L 於 2020-9-25 10:56 AM 發表

香港黃師都唔差啊,英國賣鴉片俾清朝,清朝禁煙,之後英國入侵,黃師居然話係因為貿易!!!!
咁係酒吧賣可卡因,賣冰都係正常貿易啫!

回覆 引用 TOP

椰教是全球最血腥,殺死最多人的邪教。
也是最騙財騙女人最惡劣的邪教。
當椰教去到新地區,如非洲,當地人信教後,
非洲人民已經失去他們的土地,人也被當豬賣。
在南美,當有人問你,你信椰教嗎?不信立即被殺。

毒果說, 內地要篡改《聖經》, 《聖經》就被內地篡改了. 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-9-25 11:28 AM 發表

性母螞狸丫

教會本身就係合法的傳銷組織,專呃ON9仔捐錢比佢哋使,吹L到神咁巴閉,唔見神比錢佢哋使.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]