• 瀏覽: 18,023
  • 回覆: 368
+6
美金泛民咁惡!咁夠薑!自己返大陸攞人囉!

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-9-25 10:05 AM 發表
要求啫,唔好申請當批准便是,自己家屬唔去嘅
真家屬都怕啦,更何況...
全部捉拿當亂黨審理,真假家屬犯民黑暴,而家大飛都要拿抗疫金

賤種已猿咁重視單嘢, 自己上內地探佢地咪得囉   
又要威 又要戴頭盔

政府就安排泛民議員到內地見12條人蛇啦
但不須擔保議員可順利回港
請議員自行安排回程
🤭😆

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2020-9-25 09:59 AM 發表
政務司長張建宗出席立法會財務委員會,在會議廳一度被民主派議員包圍。

多名民主派議員舉起標語,高叫口號包圍張建宗,要求特區官員到內地探望涉嫌偷渡被內地拘留的12名港人,並與家屬會面,張建宗一度退避至官員休息室。

張建宗約20分鐘後再進入會議廳,他說會考慮議員的意見,又指入境處已經聯繫家屬。

http://img.tvb.com/ti_img/inews/20200925/entries ...
議員? 做show真係極令人討厭, 點解要去探通輯犯? 真係諗極唔明 .....
點解又唔要求特區官員到台灣探望被拘留的5名港人? 又真係諗極唔明 .....
按邏輯, 即係佢地認為, 終日說極權嘅大陸, 係有機會探望, 所以有要求;而終日說民主嘅台灣, 係完全沒有機會探望, 所以連要求都費事?
咁大陸都不錯喎....
民主派, 真係好X野;但點解,國安法後,呢排完全唔見左公民黨楊岳僑同陳淑莊?鄺俊宇同毛孟靜之流,更好似人間蒸發,唔通......

人生保護令嘛!唔係要我教吖嘛

點解自己唔上內地探佢地? 驚呀? 怕死?

點解要咁重視呢12個偷渡客? 要要求派官員上去探望。

佢哋知道很多不可告人秘密?

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2020-9-25 11:11 AM 發表

不是接回,是押解返回香港,接受審訊!
很可能被香港法官放人
建議將12名香港罪犯
留在中國接受法律制裁

通輯販最怕陽光

呢樣嘢光頭佬要學一學比卡超  ,比卡超對住啲犯民, 串鳩佢咪串鳩佢

肥仔張根本睬佢地都儍!入境處、李家超都已了解過,仲探67咩!華春瑩都話要審查過先咯!

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2020-9-25 09:59 AM 發表
政務司長張建宗出席立法會財務委員會,在會議廳一度被民主派議員包圍。

多名民主派議員舉起標語,高叫口號包圍張建宗,要求特區官員到內地探望涉嫌偷渡被內地拘留的12名港人,並與家屬會面,張建宗一度退避至官員休息室。

張建宗約20分鐘後再進入會議廳,他說會考慮議員的意見,又指入境處已經聯繫家屬。

http://img.tvb.com/ti_img/inews/20200925/entries ...
首先,12名不是講人,是逃反。
使唔使派特首去?不如尾腳總領鼠去啦

有成2百萬人,自己去救啦,做乜去要求你地咁憎的政府

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]