• 瀏覽: 17,984
  • 回覆: 368
+6
引用:
原帖由 威廉PO 於 2020-9-25 10:12 AM 發表
特區通緝犯,有乜咁巴閉?全部都係懦夫,偷渡走佬。。。
要怪就怪啲髮棺,點解畀佢地保釋

官員上去?上到去話無事你地咪又唔信
不如淫主派叫綠帽兩雄上去啦,綠帽逃就提供磚孽法律意見,綠帽肛就負責直擊報道

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2020-9-25 10:21 AM 發表
張建宗正廢柴
同意!不

可能死撚哂,幫五人沒靈,日日拜台灣招魂。

大陸睇見香港D班官會好嬲

張建忠條廢柴,大下佢地我帶你你地上去表達意見。

犯暴又扮好人,共17香港罪犯,
呆灣 5個香港罪犯 居然唔理,不聞不問
自己送中 12罪犯,居然要 政府去搞,逃近身上大六搞咪得攞,

泛民,絕對香港之恥

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-9-25 10:02 AM 發表
賤種已猿咁重視單嘢, 點解自己唔上內地探佢地? 驚呀? 怕死? 定只係想消費人蛇呀?

消費及眾籌是必須的

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-9-25 10:05 AM 發表
要求啫,唔好申請當批准便是,自己家屬唔去嘅
果班蒙面家屬比公安chok兩下就穿....點上?

佢哋應該要求快啲通過逃犯修訂條例,咪可以引渡十二條死曱甴囉!

又要偷渡離開香港,又希望引渡返香港,呢班曲街係咪有精神病呀? 😷

家屬應叫朱塗兩件已完做代表去探監躉。

美金泛民千方百計推反逃犯修訂條例,原來自己玩死自己! 笑到標眼淚!

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2020-9-25 09:59 AM 發表
政務司長張建宗出席立法會財務委員會,在會議廳一度被民主派議員包圍。

多名民主派議員舉起標語,高叫口號包圍張建宗,要求特區官員到內地探望涉嫌偷渡被內地拘留的12名港人,並與家屬會面,張建宗一度退避至官員休息室。

張建宗約20分鐘後再進入會議廳,他說會考慮議員的意見,又指入境處已經聯繫家屬。

http://img.tvb.com/ti_img/inews/20200925/entries ...
流民議員

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]