• 瀏覽: 16,727
  • 回覆: 368
引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-9-25 10:01 AM 發表

點解「泛民黑哨」唔理台灣果五名港人嘅???
佢哋乜嘢消息都無喎,唔通巳經被消失???

...
生不見人死不見屍

熱賣及精選
引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-9-25 10:02 AM 發表

賤種已猿咁重視單嘢, 點解自己唔上內地探佢地? 驚呀? 怕死? 定只係想消費人蛇呀?

台灣都唔去啦

引用:
原帖由 willy222 於 2020-9-25 10:23 AM 發表

陽光到一啲消息都唔比留出。啲骨就可能係陽光下曬緊。
陽光蒸發晒所有嘢

又話75%黃屍民意叫你班小丑收皮,做咩咁厚面皮出嚟柒?

民主派真係無法無天,可以甘理直氣壯要求釋放犯左法既人

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2020-9-25 09:59 AM 發表

政務司長張建宗出席立法會財務委員會,在會議廳一度被民主派議員包圍。

多名民主派議員舉起標語,高叫口號包圍張建宗,要求特區官員到內地探望涉嫌偷渡被內地拘留的12名港人,並與家屬會面,張建宗一度退避至官員休息室。

張建宗約20分鐘後再進入會議廳,他說會考慮議員的意見,又指入境處已經聯繫家屬。

http://img.tvb.com/ti_img/inews/20200925/entries ...
其實犯暴黃派越攪12瞞徒的事越俾更多的證據國安局
因為已有對比的台灣5名失蹤的港人
會顯給佢地分裂國家和反中的立場
只能講越炒作越對他們不利

你叫條廢柴做嘢

叫豬西同屠狗上去嘛佢地咁撚有能力
引用:
原帖由 martin101 於 2020-9-25 10:36 AM 發表

你叫條廢柴做嘢

張建宗做咗咁多年官員都咁on9既?
直接同啲黑議員講佢哋係佈地犯法,要完成內地法律程序後,先可以押返來香港再受審。再同啲黑議員講你哋係民意代表 你哋都好應該上去探望一下12蠢人。

點解班撚様仲做議員㗎?明明好多人反對佢地唔撈,點解仲係度?見到個廢官唔吊七佢地就忟!

民主議員真關心
真關心呢批棄保潛逃罪犯
因為係同路人?上司下屬恩客主人與狗

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-9-25 10:01 AM 發表

點解「泛民黑哨」唔理台灣果五名港人嘅???
佢哋乜嘢消息都無喎,唔通巳經被消失???

...
仲有唔追究辦南丫島釣魚團旅行社!
唔關心釣魚船上船長、船員下落

台灣果5條撚樣呢?
係咪冚家剷都冇所謂

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2020-9-25 09:59 AM 發表

政務司長張建宗出席立法會財務委員會,在會議廳一度被民主派議員包圍。

多名民主派議員舉起標語,高叫口號包圍張建宗,要求特區官員到內地探望涉嫌偷渡被內地拘留的12名港人,並與家屬會面,張建宗一度退避至官員休息室。

張建宗約20分鐘後再進入會議廳,他說會考慮議員的意見,又指入境處已經聯繫家屬。

http://img.tvb.com/ti_img/inews/20200925/entries ...
犯民真係唔死都無撚用!😡😡😡😡😡

家屬同泛民議員又唔上去?
乜都要求人地做,點解要唔關事嘅去探12個罪犯?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]