• 瀏覽: 16,727
  • 回覆: 368
引用:
原帖由 k.k.8. 於 2020-9-25 10:23 發表

點解啲家屬自己唔上去?
因為家屬全部屬於蒙面格,唔見得光,上去會見光死。

熱賣及精選
引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2020-9-25 09:59 AM 發表

政務司長張建宗出席立法會財務委員會,在會議廳一度被民主派議員包圍。

多名民主派議員舉起標語,高叫口號包圍張建宗,要求特區官員到內地探望涉嫌偷渡被內地拘留的12名港人,並與家屬會面,張建宗一度退避至官員休息室。

張建宗約20分鐘後再進入會議廳,他說會考慮議員的意見,又指入境處已經聯繫家屬。

http://img.tvb.com/ti_img/inews/20200925/entries ...
點解已完同家熟唔親自返祖國探南丫島釣魚團友

引用:
原帖由 我是中國香港人 於 2020-9-25 10:09 AM 發表

政府唔硬就比犯民食住上!
我會答逃犯唔係市民,犯法需當地服法後,才可接回港再受審!
我會答:冇逃犯條例啵,點引渡呀,至於點解冇逃犯條例,大家心照啦

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-9-25 10:24 發表

屍法就梗係唔見得光架啦
法輪可能幫到佢地。法輪可以白日飛升,起死回生,生可當死。

五位台灣義仕,以無作為,點解冇人關心呢五位手足?

泛民呢班垃圾完全可以自己上大陸咖,不過大陸唔會了佢哋羅!!!

成班弱智

要求官員緝拿逃犯歸案比較合理!
況且班友自己又唔上去?
再者,果5條7懵曱甴就仆街!食自己等死

議員自己去探先有用!仲有台灣個5個入點算?無人知係邊呀!都唔知死左未

引用:
原帖由 20687254 於 2020-9-25 10:27 AM 發表

我會答:冇逃犯條例啵,點引渡呀,至於點解冇逃犯條例,大家心照啦
我會順水推舟, 講要優先次序搵到台灣5個失蹤港人先, 攪掂台灣先同家屬再返深圳

一向機制係入境處協助
12曱甴頭有特權?

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2020-9-25 09:59 AM 發表

政務司長張建宗出席立法會財務委員會,在會議廳一度被民主派議員包圍。

多名民主派議員舉起標語,高叫口號包圍張建宗,要求特區官員到內地探望涉嫌偷渡被內地拘留的12名港人,並與家屬會面,張建宗一度退避至官員休息室。

張建宗約20分鐘後再進入會議廳,他說會考慮議員的意見,又指入境處已經聯繫家屬。

http://img.tvb.com/ti_img/inews/20200925/entries ...
強烈要求民主派議員先打張建宗一鑊
張建宗出賣手足

香港人實在太偉大,太有愛心了

點解當年無人要求去探張子強

張建宗真廢物 民主派又來做戲 又考慮

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]