• 瀏覽: 12,862
  • 回覆: 140
引用:
原帖由 Acctmad 於 2020-9-25 05:42 AM 發表

美國總統特朗普兩天前在聯合國大會發表周年演說時批評中國散播武漢肺炎病毒,中國常駐聯合國代表張軍周四作出還擊,猛烈批評美國的全球角色,更高呼美國要「適可而止」。 張軍在安理會一個關於全球管治的視像會議上發言稱:「我必須說,夠了!你們已為世界製造太多麻煩。」他質問:「美國現有近700萬宗確診,超過20萬人死亡,作為一個擁有全球最先進醫療技術和系統的國家,為何美國會有最多確診個案和最高死亡人數呢?」他又 ...
咁中國代表講嘅冇問題喎!冇傷害死者同確診者!佢只係指出尾國政府嘅問題!有錯咩!

熱賣及精選
引用:
原帖由 商界長長主題 於 2020-9-25 06:42 AM 發表

美國=邪惡的軸心國👎👎👎恐怖主義的國家👎👎👎
邪惡帝國先嗤

引用:
原帖由 黑白的界線 於 2020-9-25 08:57 AM 發表

Kelly Craft回覆既說話明顯係反駁唔到人地所講,求其用萬能key費up一大段以表示自己無能🤭
冇錯,就好似香港廢青道理講唔過人,只能以DLLM回應

點解中國唔喺聯合國話肺炎係來自美國㗎之前唔係日日話係美國嘅咩.。而家驚啦唔敢屈人呀

引用:
原帖由 silvernebula 於 2020-9-25 06:22 AM 發表

特朗普呢個人係一個笑話
佢係一個無腦的瘋子
更是一個無能的廢柴

美國真的令人噁心🤮

引用:
原帖由 Acctmad 於 2020-9-25 05:42 AM 發表

美國總統特朗普兩天前在聯合國大會發表周年演說時批評中國散播武漢肺炎病毒,中國常駐聯合國代表張軍周四作出還擊,猛烈批評美國的全球角色,更高呼美國要「適可而止」。 張軍在安理會一個關於全球管治的視像會議上發言稱:「我必須說,夠了!你們已為世界製造太多麻煩。」他質問:「美國現有近700萬宗確診,超過20萬人死亡,作為一個擁有全球最先進醫療技術和系統的國家,為何美國會有最多確診個案和最高死亡人數呢?」他又 ...
美國根本想為自己抗疫不力搵替罪羔羊,轉移國內視線,為特朗普選情加分……

個美國大使,宜家就講大家應該針對辣手問題。。。但你地日日就對中國,其他國說三道四反而又唔覺自己可恥。。。

針鋒相對,互打嘴炮好過兵戎相見吖,噁心唔死得人,但疫症就死得人,返去同總統訴苦啦

自己個老細辣火頭就係度埋怨人哋還拖 ,同黃c真係同一個模式。

廢柴美國,垃圾美國
早日亡國

爛果黑記水平低。其報導內容根本看不出半分"嘲"的存在
佢老美國到今日都處理唔好個疫情,由朝到晚只會針對性辱罵中國,仲衰過怨婦
香港曱甴無腦,到今日都仲盲目跟隨佢老美主子,蠢到上心口

感到噁心應該是美國人民,美國本屆政府草菅人命,仲賴人

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]