• 瀏覽: 28,737
  • 回覆: 416
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2020-9-25 09:30 PM 發表

你先FC一下乜野是一國兩制先啦,黑暴文宣講乜你都信
你又FC下乜叫一黨專政先啦,咁好成日 FF啦~呵

熱賣及精選
引用:
原帖由 niceowlowl 於 2020-9-25 09:52 PM 發表

你又FC下乜叫一黨專政先啦,咁好成日 FF啦~呵
一黨專政無問題law

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

台灣政府實現五人訴求,決一不可,全部扣押,無得釋放

回覆 引用 TOP

五隻黃畜可能在呆灣已經死L咗,
呆灣還有什麼可以處理?

回覆 引用 TOP

現在中國公民被呆灣扣押香港警察唔可以去問﹖其實呆灣有沒有越境捉人根本就冇人知,呆灣要公開拘捕片段和時間去証明那5位手足是自己偷渡而不是呆灣特工非法捉人,公開那5位手足被捕時的坐標之類

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dtw 於 2020-9-24 11:16 PM 發表

咁手足咪仆街?
香港被拉、出海入內地海域又被拉、即使去到台灣又被拉(仲要香港耳完唔7理、家屬又冇盡訴心中情喎)!
condom點得閒理

葛笑傑係日本比擒,冰有人理

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。
引用:
原帖由 貓腩 於 2020-9-26 01:06 PM 發表

condom點得閒理

葛笑傑係日本比擒,冰有人理
果件仲踎緊監

引用:
原帖由 dtw 於 2020-9-26 02:11 PM 發表

果件仲踎緊監
十二罪犯同議員勾結,算唔算官黑勾結

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2020-9-24 10:49 PM 發表

點解呢5件蛋散家屬唔出嚟嘈
犯民唔出錢搵戲子扮, 咪冇囉

回覆 引用 TOP

柴灣突弓就真

回覆 引用 TOP

會唔會係想求和,遣送咗返大陸?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]