• 瀏覽: 30,406
  • 回覆: 416
  • 追帖: 1
+8
引用:
原帖由 devil2006 於 2020-9-25 12:31 發表
豬西迪去咗邊??
掉西瓜啦,豬閪滴,返來呀!!!

咁警方做完,唔駛再理。

算吧啦

泛民班杏加橙去左邊?🤩🤣😂

分分鐘人間蒸發、台灣果然係鬼島罪惡之都!!!!

5條友無名無姓無影無蹤,台灣分分鐘將佢哋訓練成特工送佢哋去大圈玩黑色運動都似😎

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-9-24 10:46 PM 發表
生不見人死不見屍
犯民狗政棍在那?

黃屍邏輯,家屬也滅口了?

引用:
原帖由 some1 於 2020-9-24 10:40 PM 發表
對於據報五名港人七月偷渡台灣尋求庇護,目前被台灣當局扣留,保安局局長李家超近日稱,香港警方已向台灣查詢。陸委會表示,今天已回覆港方,無法處理相關查詢。

陸委會副主委邱垂正指︰「回覆港方警務處相關的詢問,我們要特別的說明,這個港方有關部門從媒體報道得知的相關訊息來詢問,我方無從處理。」

邱垂正也重申,不會對外界的揣測或針對個案加以說明,也不接受憑空想像製造的指控。

另外針對「陳同佳案」,聖公會 ...
AV仁回應下啦!又話關心?係咪冇女所以唔理?

消失的 cockroach

引用:
原帖由 some1 於 2020-9-24 10:40 PM 發表
對於據報五名港人七月偷渡台灣尋求庇護,目前被台灣當局扣留,保安局局長李家超近日稱,香港警方已向台灣查詢。陸委會表示,今天已回覆港方,無法處理相關查詢。

陸委會副主委邱垂正指︰「回覆港方警務處相關的詢問,我們要特別的說明,這個港方有關部門從媒體報道得知的相關訊息來詢問,我方無從處理。」

邱垂正也重申,不會對外界的揣測或針對個案加以說明,也不接受憑空想像製造的指控。

另外針對「陳同佳案」,聖公會 ...
一定係上岸時俾殺,摘埋器官,未死嘅就活摘

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2020-9-25 03:38 AM 發表

中國境況領先地球有乜出奇,一國兩制,共產主義同資本主義共行都得啦
國民黨都話唔可以用一國兩制套用台灣身上~呵

引用:
原帖由 異域默默的車手 於 2020-9-25 08:27 AM 發表

所以支持我國解放台灣省!
把流亡到台灣省既國民政府及搞台獨者全數滅絕
同時把在港漢奸及呆狗特工全數就地正法!

仲未着草呀? ...
支持中共一小時內武統台灣,可惜聽左幾十年都冇下文,不如用石頭同狼牙棒同印度打住先~呵

引用:
原帖由 異域默默的車手 於 2020-9-25 08:28 AM 發表

你快啲走佬啦
國安好快到門口架啦!
幾快?

假仁假義笑裏藏刀嘅台獨份子最無恥,害到曱甴手足焦頭爛額,死咗都唔知點解。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]