• 瀏覽: 3,126
  • 回覆: 61
  • 追帖: 1
因為愛國就要愛埋元首,就算係獨裁者,變態殺人狂,都要愛!
因為佢代表國家,帶領國家,蛇無頭而不行!
就算佢同佢d部下,佔你老婆,共你財產,殺你父母子女,你都要愛佢!

不過,好彩我不是德國人!

熱賣及精選
引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-9-24 10:05 PM 發表

就算佢同佢d部下,佔你老婆,共你財產,殺你父母子女,你都要愛佢!

...
你唔知德國重有好多人愛希特拉咩,成日七

據說希魔是愛民如子的,但對付猶太人是毫不留手的,就如川建國的白人至上般,非我族類可殺之,所以美國就出現BLM暴動了!

順應天命而盡力為 ,凡事做人不問良心莫問鬼神 ,
只要努力定能找到自己的一片天空

我們的煩惱本空,罪業本無自性,識心寂滅,沒有妄想動念處,就是正覺,就是佛道。
如果能夠保持一顆平實不亂的真心,佛性當下就會開顯。
引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2020-9-24 11:06 PM 發表

你唔知德國重有好多人愛希特拉咩,成日七
好多德國女人愛希特拉,愛到忘記咗自己有老公!

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-9-25 12:38 AM 發表

好多德國女人愛希特拉,愛到忘記咗自己有老公!
原來閣下嘅料子就只係搬龍門搬到去哩D咁淫穢嘅地步,真係失敬失敬!!

回覆 引用 TOP

歷史上種族清洗在白人社會時有發生
北美洲印第安人就經歷過一段極悲慘既慘案

回覆 引用 TOP

當年全歐洲都想清洗猶太人,只不過希特拉戰敗咗。

回覆 引用 TOP

猶太人又如何?如果佢(或佢祖先)係德國出世,佢首先就係德國人,就算希特拉要殺佢,佢都要愛希特拉,乖乖受死!
咁樣,先會得世人認同,特別是中國同胞認同!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-9-24 10:05 PM 發表

...
你估德國係大陸咩,是非不分,人哋錯咗就認,認咗就改,唔會因為係元首就盲目支持

要是愛華盛頓,那和愛希特勒沒什麼區別
華盛頓就是成功的希特勒
希特勒就是失敗的華盛頓

愿我有生之年,得见您君临天下。
引用:
原帖由 Loki_Lily 於 2020-9-25 01:23 PM 發表

你估德國係大陸咩,是非不分,人哋錯咗就認,認咗就改,唔會因為係元首就盲目支持
所以,德國人咪唔夠中國人愛國囉!中國人呢D君要臣死,臣不得不死,先至係真愛呀!
做咩要認錯咁無面?
殺哂班話你錯的人,咪唔駛認囉!
誰大誰惡誰正確呀!

引用:
原帖由 YuckoO 於 2020-9-25 01:45 PM 發表

要是愛華盛頓,那和愛希特勒沒什麼區別
華盛頓就是成功的希特勒
希特勒就是失敗的華盛頓
總之邊個有權上去做元首,就愛邊個,咁先叫愛國!

沒有反饋機制的系統,才是值得大家愛!
人的機能都係咁,成日要血糖維持低水平,搞到有d人糖尿病,如果無反饋機制,嘩!幾正呀!食完飯,立即血糖颷升,變超人!

生仔就係無反饋機制先生得出個仔,越痛,了宮越收縮,越收縮越痛!
咁咪生咗個仔出來囉!
向前衝,無得返轉頭!

回覆 引用 TOP

原來習近平要求過樓主要愛佢
獨裁者 咁邪惡 ,竟然仲可以俾樓主出帖獻世

引用:
原帖由 JV3733 於 2020-9-25 02:30 PM 發表

原來習近平要求過樓主要愛佢
獨裁者 咁邪惡 ,竟然仲可以俾樓主出帖獻世
國家元首你都唔愛,講乜愛國呀?
容乜易你以愛國之名,去殺希特拉呀?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]