• 瀏覽: 3,942
  • 回覆: 61
引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-9-26 01:41 PM 發表

呢D叫真愛國!為咗元首,可以犧牲國家中任何人!
民主就係甘。

德國式民主是殺別國的人,成就大日耳曼,普魯士民族。
民主就是殺人的搖籃

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-9-26 04:07 PM 發表

佢有能力買通人投佢票,殺咗D不投佢票的人,無人夠佢勁,佢就係最叻嘅人,所以要愛佢!
原來民主係甘易收買架
甘就唔好支持啦

選完之後又可以唔認數
泰國黃衫軍唔認帳打紅衫軍
特朗普又話唔會交權
白俄羅斯選左出黎,又比歐美干預,唔認數

原來投票選舉係甘兒戲,做場戲

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-9-26 13:37 發表

邊個上台做元首,就愛邊個!
你係香港人,根據你既邏輯,即係你愛香港嘅特區首長,林鄭月娥。

有冇發夢同佢打茄輪?

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-9-27 00:35 發表

直頭幫佢調理農務都肯呀!
咁重口味

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-9-27 12:34 AM 發表

宜家我係支持國家元首!你係咪文盲呀?
國家元首唔駛你支持
愚民不宜干政

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-9-27 09:09 發表

愚臣更加不要干政,總之元首叫你做乜,你就做乜,唔好阿之阿左!
唔係個個都好似你咁重口味,愛個六十幾歲阿婆,仲對佢有性幻想。

引用:
原帖由 Loki_Lily 於 2020-9-25 01:23 PM 發表

你估德國係大陸咩,是非不分,人哋錯咗就認,認咗就改,唔會因為係元首就盲目支持
所美國做大佬從不認錯

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-9-24 10:05 PM 發表
因為愛國就要愛埋元首,就算係獨裁者,變態殺人狂,都要愛!
因為佢代表國家,帶領國家,蛇無頭而不行!
就算佢同佢d部下,佔你老婆,共你財產,殺你父母子女,你都要愛佢!

不過,好彩我不是德國人!

...
原來你唔知希特拉唔係德國人!🥱

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]