• 瀏覽: 1,368
  • 回覆: 18
+2
壹傳媒(00282)股價再度急挫,周四(24日)即市低位曾跌逾7%,低見0.265港元,較8月大幅波動時所做的高位1.9

曱甴快啲撐毒果啦生果689毒果就快凹家鏟啦一睇肥佬泥都過唔到聖誕啦聖誕鐘生果689毒果一齊送鐘

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200924/bkn-20200924111106054-0924_00822_001.html

飯要一口一口食
冇D風骨~~!! 賣貨既手足不得好死~!!!
快D入返貨,推到一千蚊呀~~~ 
風骨~~~風骨~~~風骨~~~風骨~~~

引用:
原帖由 unsx 於 2020-9-24 07:15 PM 發表
冇D風骨~~!! 賣貨既手足不得好死~!!!
快D入返貨,推到一千蚊呀~~~ 
風骨~~~風骨~~~風骨~~~風骨~~~
狗骨就有漢奸走狗最多狗

當日買壹傳媒股票的「手足」.........

蘋果有香港人撐一定無事 
支拿含大就真係無人知咩事喇

引用:
原帖由 1333333 於 2020-9-24 07:12 PM 發表
壹傳媒(00282)股價再度急挫,周四(24日)即市低位曾跌逾7%,低見0.265港元,較8月大幅波動時所做的高位1.9

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200924/photo/bkn-20200924111106054-0924_00822_001_01b.jpg?20200924161900

:smile_30 ...
哈哈
黃屎冇錢撐

肥佬自己都走貨啦,依家仲有2豪其實都好高水位

個多月前,奸邪妖獸傾家蕩產買「壹仔」股票,如今慘成「秋天蟹王」。

[轉貼]

引用:
原帖由 國指 於 2020-9-24 07:41 PM 發表
蘋果有香港人撐一定無事 
支拿含大就真係無人知咩事喇
買多d泣傳霉支持先啦

偽民評級:股價靠穩,應難再試0.23,建議大手持貨,止賺建議1.5

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2020-9-27 02:47 PM 發表
偽民評級:股價靠穩,應難再試0.23,建議大手持貨,止賺建議1.5

咁低
止賺位10.5喎

兄弟唔死守1. 5。 將來沒希望。

引用:
原帖由 wk221ab 於 2020-9-27 02:49 PM 發表

咁低
止賺位10.5喎
唔好咁貪,呢個價要每日最少賣150萬份蘋果業績支持

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2020-9-27 02:52 PM 發表

唔好咁貪,呢個價要每日最少賣150萬份蘋果業績支持

有200幻1
冇問題嘅

引用:
原帖由 wk221ab 於 2020-9-27 02:52 PM 發表

有200幻1
冇問題嘅
弊在早排話支持蘋果,大手咁買「顧客」,都要求報販,商店開單

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]