• 瀏覽: 14,512
  • 回覆: 152
+3
丹麥音箱同藍罐。。入我制裁名單。。

1丹麥克朗 =

1.21345589 港幣

引用:
原帖由 露線圖 於 2020-9-24 05:37 PM 發表
丹麥養老基金AkademikerPension發布聲明,指基於對中國侵犯人權行為的憂慮,將停止在內地的投資,並將出售所持4億丹麥克朗(約4.91億美元)的中國股票和政府債券,並會將...

咁...以後D曲奇餅係咪唔使賣

新聞來源連結:
https://www2.hkej.com/instantnews/china/article/2591078/%E4%B8%B9%E9% ...
請問有冇公佈啲股票當時買入價和現在持貨價,持貨時間,等大家睇下中國咁差嘅營商環境,外資來到係賺/賠🤔🤔

挑!得果4億幾美元,你要沽5洗4分鐘搞掂

經過今次世界新冠肺炎嘅整體經驗,事實擺在眼前,如果中國係最安全嘅地方排第二,相信冇其他國家夠膽走上去坐第一🤗

厚顏無恥唔要面嘅肥浸例外😂

引用:
原帖由 Newpopcorn 於 2020-9-24 05:46 PM 發表

冇添呀, 1Kr= 0.15USD乍, 如果Kr數報得正確得 USD 60Mil.
60M的基金點營運?租個辦公室都唔得啦,基金經理要 衣食住行+秘書+囡囡🤔🤔

引用:
原帖由 Newpopcorn 於 2020-9-24 05:54 PM 發表

所以唔知信報搞錯D乜, 點計到4.91億美元?
依家啲記者汁素好高🤔🤔

引用:
原帖由 tony.hk 於 2020-9-24 05:45 PM 發表
5億美金就咪攞出黎報導啦
你知唔知要賣幾多罐藍罐曲奇,先有呢個數呀?

做得好

引用:
原帖由 tony.hk 於 2020-9-24 17:51 發表
海洋公園一開口就使左54億養海豚

你丹麥果5億美金都唔知夠做乜....
係5億港元,報紙亂計。

如何反制丹麥?

引用:
原帖由 Newpopcorn 於 2020-9-24 06:15 PM 發表

狗屎垃圾賭波賭馬賭六合彩果d掛
報出嚟唔怕畀行家笑🤔🤔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]