• 瀏覽: 3,168
  • 回覆: 56
+3
如果打左可以返大陸,我都想打疫苗

證明中國疫苗最安全。

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2020-9-24 04:11 PM 發表
人生交差點.

政苦有英國牛津疫苗同中國疫苗任選

你選什麼
政府講左,佢話邊隻就邊隻,無得揀

引用:
原帖由 ABCPerson 於 2020-9-24 05:11 PM 發表
如果打左可以返大陸,我都想打疫苗
師兄放心,中央必定把疫苗配合健康碼,重啟粵港澳三區往來攪番起個經濟

引用:
原帖由 初級投資者 於 2020-9-24 05:21 PM 發表

人家可能自費用消毒水美式疫苗也不用安全又免費國產疫苗呢

反正我信了

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-24 05:21 PM 發表

師兄放心,中央必定把疫苗配合健康碼,重啟粵港澳三區往來攪番起個經濟
等開關,上大灣區睇樓兼食住玩,下年應該未必有機會坐飛機去外國,留番晒預算北上...

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-9-24 05:30 PM 發表

等開關,上大灣區睇樓兼食住玩,下年應該未必有機會坐飛機去外國,留番晒預算北上...
對呀,大灣區都大把野看玩吃呀。。再者北京下年都新開環球度假村呀,回國內都大把野玩

美霸權續漸衰落,中國國力蒸蒸日上,世界格局將會改變,東西兩方將進入新的平衡模式,希望世界可以和平共存,不再有人輕言戰爭,因為無一個國家能夠在戰爭當中獨善其身

引用:
原帖由 初級投資者 於 2020-9-24 05:21 PM 發表

有得揀打同唔打

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-9-24 05:50 PM 發表

有得揀打同唔打
同全民檢測一樣..信咪去檢,檢完抽出三十多個隱形患者後,第三波即時跌至個位數..

信者咪打,拿埋健康碼,睇下到時有多少國會容許有打既人去..唔打咪留港在顏色經濟圈食自己人血饅頭...

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-9-24 05:52 PM 發表

同全民檢測一樣..信咪去檢,檢完抽出三十多個隱形患者後,第三波即時跌至個位數..

信者咪打,拿埋健康碼,睇下到時有多少國會容許有打既人去..唔打咪留港在顏色經濟圈食自己人血饅頭... ...
冇普篩果d...……隔離同事中9左咪, 又係要攞樽仔+隔離

D奶西狗情以何堪呢

曱甴米L用

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2020-9-24 04:11 PM 發表
人生交差點.

政苦有英國牛津疫苗同中國疫苗任選

你選什麼
有得選我選中國疫苗。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]