• 瀏覽: 30,429
  • 回覆: 498
  • 追帖: 1
+8
引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-9-24 03:57 PM 發表
邊個目擊者,無名無性,講乜都得啦,有無拍片呀
你有目擊者,中國都可能揾到個漁民做證人喎,真係要審過先知嘞
而家拍條片仲易過用口講喎, 仲有引述目擊者講話咩.

引用:
原帖由 初出熱身 於 2020-9-24 04:36 PM 發表
真係好X憎郭卓堅依條仆街,浪費唔知幾多香港納稅錢嘅血汗錢,你快XD去死啦,DLLM
佢中意去告狀,輸左唔俾錢,所以法律咁就俾佢玩哂了,不過睇佢今次又係咪告,睇佢係咪告中國海警啦  

引用:
原帖由 pkpc 於 2020-9-24 03:51 PM 發表
12 港人失蹤一個月,音訊全無。家屬和律師們除了盡力確定他們如今身處何方,同樣重要的是想方法了解他們失蹤的經過。

根據各方消息,12 人是在 8 月 23 日早上七點至九點多這段期間,一起於香港東面水域失蹤的。

郭卓堅引述的「目擊者」指,12 人是於該日早上八點多九點,於香港水域內果洲群島東南面的「一尺排」(或稱「一尺石」)停船期間,被一艘高速駛至的白色中國海警船越境逮捕。

中國 ...
船家同郭卓堅擕證據上深圳報案兼探手足最直接, D海警咁L衰, 千祈唔好放過佢地!!!!

引用:
原帖由 pkpc 於 2020-9-24 03:51 PM 發表
12 港人失蹤一個月,音訊全無。家屬和律師們除了盡力確定他們如今身處何方,同樣重要的是想方法了解他們失蹤的經過。

根據各方消息,12 人是在 8 月 23 日早上七點至九點多這段期間,一起於香港東面水域失蹤的。

郭卓堅引述的「目擊者」指,12 人是於該日早上八點多九點,於香港水域內果洲群島東南面的「一尺排」(或稱「一尺石」)停船期間,被一艘高速駛至的白色中國海警船越境逮捕。

中國 ...
儍仔
捉咗了
在什麼地方唔重要呀
啊啊

聽到郭卓堅三個字呢個post已經可以唔使再睇。

連果洲群島都有證人,黃狗果然利害

引用:

中國 ...
叫個目擊者上法庭吖嘛

喺唔喺中國水域唔係問題,根本班仆街就要俾人拉。最好拎去打靶。

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-9-24 03:57 PM 發表
邊個目擊者,無名無性,講乜都得啦,有無拍片呀
你有目擊者,中國都可能揾到個漁民做證人喎,真係要審過先知嘞
目擊證人要出庭作證

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-9-24 03:57 PM 發表

咁叫郭卓堅及有關目擊證人報警,如果資料顯示有人作故仔誤導警方,咪好似釘子健咁控告浪費警力...
俾假證供重罪好多

郭老坑  可信嗎 ??

如果係咁就應該請目擊者去警署落份正式口供, 詳細講多一次. 無需要覆核王轉達掛 

引用:

中國 ...
做賊俾人拉到, 仲扮高尚 朱凱迪為自己收入, 連12人都唔理.  正人渣

直接叫手足上去營救啦。記得帶埋汽油彈。講東講西有春用

不好搞啦,自己上大陸試吓

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]