• 瀏覽: 11,000
  • 回覆: 176
  • 追帖: 1
+3
已解散的香港眾志時任秘書長黃之鋒今午(24日)到中區警署報到時再被拘捕,警方指黃去年10月5日涉嫌參與未經批准集結及違反《蒙面法》。

另外,社運人士古思堯亦就同一事件被拘捕,被指涉嫌參與未經批准集結,現於長沙灣警署。

呢條人渣蛇頭鼠眼, 又係開香檳慶祝的時間

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200924/bkn-20200924143843792-0924_00822_001.html

真系剛補處女膜,一轉彎又被強姦

雖然最終都係比保釋, 不過系差館坐番48小時先啦!

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2020-9-24 02:49 PM 發表
已解散的香港眾志時任秘書長黃之鋒今午(24日)到中區警署報到時再被拘捕,警方指黃去年10月5日涉嫌參與未經批准集結及違反《蒙面法》。

另外,社運人士古思堯亦就同一事件被拘捕,被指涉嫌參與未經批准集結,現於長沙灣警署。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200924/photo/bkn-20200924143843792-0924_00822_001_01b ...
又用舊相,我要最新肥豬豬既瘋瘋相...

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-9-24 02:51 PM 發表
真系剛補處女膜,一轉彎又被強姦
佢攪亂香港勾結外國勢力D罪行真係多到死100次都唔夠

吃血饅頭,吃到越來越肥!

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-9-24 02:52 PM 發表

你又會又D咁既嗜好

引用:
原帖由 曹三豐 於 2020-9-24 02:54 PM 發表
吃血饅頭,吃到越來越肥!
成日要手足捐錢比佢買樓, 佢銀包真係好肥

呢隻死漢奸,最應該捉返大陸審嘅就係佢

又有連續劇出……一定精彩,風風慢慢拍,出出入入

拉佢返大陸先判啦

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-9-24 02:52 PM 發表

住貝沙,半山與女友放狗,魚子醬下午茶,黃之井牛肉飯。 好食好住,點會唔肥肥白白🥰

吾知手足們點睇😅

引用:
原帖由 aesoppqwe 於 2020-9-24 02:58 PM 發表
呢隻死漢奸,最應該捉返大陸審嘅就係佢
返大陸一定打靶

係就扣留48小時,然後送佢上深圳陪下12條傻丙啦,佢一日仲係度,香港唔平靜安穩了

引用:
原帖由 amstrong668 於 2020-9-24 03:01 PM 發表
又有連續劇出……一定精彩,風風慢慢拍,出出入入
揹住幾十條叛國罪, 仲諗坐參選

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]