• 瀏覽: 32,310
  • 回覆: 211
+23
全世界強力支持侵侵連任,美國淪亡不是夢!

引用:
原帖由 ron11 於 2020-9-24 01:16 PM 發表

佢都淤慣架啦!
儍侵話自己巧光榮.再嘈制裁你

好明顯, 沒有中國就沒有特朗普, 堂堂一個大國總統要靠唱衰其他國家而活, 真係笑死人咩?

TRUMP TRUMP 抗疫無能,又沒有方案挽救下滑經濟,佢祗有鬧中國,借中國宣傳自己人氣!!!自欺欺人大話精!!

傻侵柒下柒下又一day

引用:
原帖由 香江人 於 2020-9-24 02:04 PM 發表

不合格的助手,已被炒。
唔識擦腦細鞋,唔識瀨鞋底,唔識指黑為白,當然係不合格助手

我想佢冇得連任,然後睇人打落水狗

引用:
原帖由 山上的天才 於 2020-9-24 01:48 PM 發表
敗盡道德嘅無能總統,
帶領老美走向可憐可悲絕路!
就算中國人都希望佢連任,帶領華盛頓偽民主政權統治既地方繼續沉淪,中國真係唔駛做乜都躺贏

敗家仔性格,破幾次鏟都唔死,手法污糟邋遢

引用:
原帖由 香江人 於 2020-9-24 02:04 PM 發表

不合格的助手,已被炒。
難怪轉貼員,蘋論員都如此稱職

引用:
原帖由 1333333 於 2020-9-24 01:08 PM 發表
中美惡鬥戰線延至聯合國,多國表示擔憂。美國總統特朗普聯合國大會7分鐘演講,提及中國11次之多。特朗普演講處處攻擊中國,要求國際就疫情向中國「追責」,又指中國污染環境而美國氣候紀錄「非凡」。
https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2760000/2761281/20200924_hill_v1_1024.png

有不過,特朗 ...
可悲

有啲常識都知啦,美國好似變咗第三個家咁

畜牲樣的可憐蟲!

建國同志加油!! 我撐你連任!! 
中華民族復興就看你表現了!!! 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]