• 瀏覽: 1,099
  • 回覆: 15
警方新界北警區重案組,早前接獲情報,指有人收藏槍械及防護器具等違法物品並在網上平台交易,經調查後於今日(24日)凌晨,突

嘩!你估佢哋會賣畀邊個呢?

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200924/bkn-20200924041325938-0924_00822_001.html

引用:
原帖由 cm923 於 2020-9-24 12:37 PM 發表
警方新界北警區重案組,早前接獲情報,指有人收藏槍械及防護器具等違法物品並在網上平台交易,經調查後於今日(24日)凌晨,突

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200924/photo/bkn-20200924041325938-0924_00822_001_01b.jpg?20200924083430

嘩!你估佢哋會賣畀邊個呢?

新聞來源連結:

h ...
法官會為兩母子解釋兩人為槍械收藏家,並冇做出傷人及違法行為,認為警方的行動有濫捕之嫌,最終判無罪釋放及兼得堂費。

引用:
原帖由 barcam002 於 2020-9-24 12:45 PM 發表

法官會為兩母子解釋兩人為槍械收藏家,並冇做出傷人及違法行為,認為警方的行動有濫捕之嫌,最終判無罪釋放及兼得堂費。
比你估中咗添!

希望你估錯啦

引用:
原帖由 barcam002 於 24/9/2020 12:45 PM 發表

一定係,Ching既見解同我完全一樣!放上網上平台既舉動,明顯只係為左同其他收藏家分享。

引用:
原帖由 barcam002 於 2020-9-24 12:45 PM 發表

擁有氣油彈原料唔算係擁有氣油彈,冇子彈嘅槍,只可以講係槍嘅一部份,又點算得係槍呢?

維權蘋論:疫下陰霾,港共政權干絕小商戶生計

要消滅曱甴竇, 就必須要 消滅其糧倉( 資金來源)、 斷佢彈藥庫( 軍火庫)、 拘捕文宣, 捉佢幕後主腦, 咁樣曱甴就好似比殺他死咁樣噴一噴唔死都仆街!

我屌,你老母仆街冚家產無人性黃曱甴

快能D去死

違法達義

曱甴母子

曱甴想十一冇差別傷害市民??

兩仔乸都係曱甴卵

兩仔乸都係曱甴,仆街冚家產無人性,
快能D去死 

原來香港都有軍火商

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-9-24 02:10 PM 發表
曱甴母子
唔怕!法官係大廳

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]