• 瀏覽: 9,966
  • 回覆: 86
一個海外基包括軍眷有幾千人。一間Tesla投資過百億,點樣安全撤退係大難題。

引用:
原帖由 lyk898 於 2020-9-27 12:43 AM 發表

咁喺因為敍利亞使用中國雷達,但又唔識睇中文說明書啫,如果睇左,以色列啲f35 未起飛就已經被擊落

它來中國就自然掉下來,放在呆灣也適用。攻撃11自然掉個東西下來

引用:
原帖由 9個小豬豬 於 2020-10-13 10:54 AM 發表
冇辦法攔截
咁,美國要儘快推出b21來取代b2a要來托呀?

咩呀,先打佢個巢咪得咯,都飛唔出嚟,呢個方法贏晒啦,先發制人嗎,先用數百支東風41,巨浪3打低米國,咁咪贏咯,咩b2,b21,f22,12隻航母,民兵3全部唔完封不動……

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-26 11:02 PM 發表

乜真係有人信香討軍盲亂吹,f35炸伊朗,敘自出自入喎
中國有多重雷達手段,用伊丶敘去做對比?跟本集結關島都已被昅到實啦。

引用:
原帖由 天下唯攻2.0 於 2020-11-14 08:38 AM 發表

中國有多重雷達手段,用伊丶敘去做對比?跟本集結關島都已被昅到實啦。
人地冇人機無視囉

引用:
原帖由 maoleitau 於 2020-10-13 10:26 AM 發表

其實攬抄觀念係當年毛子先諗出尼, 你老尾仲未炸到我啲固定ICBM之前, 就將全部既固定ICBM打晒出去, 總之我一有懷疑, 就即郁手. 所以以前毛子唔係咁著重反導.
非也,這其實是毛爺爺解放戰爭和朝鮮戰爭就說過了。
“你打你的,我打我的”,你打原子彈,我打手榴彈,抓住你的弱點跟你打,最后打敗你。即完全主動作戰政策

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]