• 瀏覽: 32,188
  • 回覆: 488
律政司如果咁都唔上訴,佢不如請辭吧!

熱賣及精選
築路障原來不犯法,大家以後係咪可以在中大門口自由築路障?

引用:
原帖由 kimfai4731 於 2020-9-24 10:07 AM 發表

香港好多法官都未有與時並進,仲停留係20年前
錯啦,
二十年幾年前港英政權下一定入罪唔會咁判既,
相反特區香港法官有與時並進加入政治因素,
成為黃人既辯護法官並搵理由放人。

引用:
原帖由 chowcn 於 2020-9-24 09:21 AM 發表

堵路是合法的嗎???
第一次聽合法咋,普通阻街都要食告票啦,封路勁咁多反宜無罪?果然係完美演繹喎。

狗官愈來愈無法無天!

9官梁少玲

另外,有cases是市民被暴徒用索帶禁固私了,可列作侵害人生器材

直接廢除司法班垃圾
由中央派人審理案件

唔那係呀…… 馬道立係咪話投訴吖那,  投訴再投訴多啲呀咁先……

黃狗又收咗錢

街舖汽車維修店門外都好多時有路障,阻其他人泊車, 又真係好多年都未見被票控過

阿媽,我係咪睇緊九品芝麻官呀?

啲黃官真係明目張膽喎,建制派仲係食花生真係死得
施壓啦~~~~~~~ 白出糧比你,阻唔倒破壞既,同泛民有咩分別

甘藍屍真係好慘, 剩係識得奶共同希望法官偏幫亂判,  自己友斬人 高尚情操又唔見有人出聲,

依d 無證無據, 現場捉到條見到警察會走既人,
甘又點? 見到警察走,身甘有呢d 物品,
但你無證據證明我甘樣做左或之後會去做,
無罪有咩問題, 唔通有親士巴拿係身就會打劫偷野?
唔好甘on9 啦奶共狗

引用:
原帖由 kcsam 於 2020-9-24 09:15 AM 發表

中大狗獸唔係食咗天使, 就係腦有問題,“六角匙及索帶是攝影及創意媒體製作的常用工具”當人係白癡

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20200924/00176_075.html ...
新興 SM 道具???

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]