• 瀏覽: 32,190
  • 回覆: 488
又係啲黃狗法官。

熱賣及精選
D官黃到咁, 香港仲有能法治咩? 馬獨立發幾多聲明都無能用啦!

引用:
原帖由 kcsam 於 2020-9-24 09:15 AM 發表

中大狗獸唔係食咗天使, 就係腦有問題,“六角匙及索帶是攝影及創意媒體製作的常用工具”當人係白癡

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20200924/00176_075.html ...
整個行為明顯就是準備犯法,但官話唔係,跟摺刀未打開唔算藏攻擊性武器一樣歪理,叫我們甚樣信任司法界。

一定要上訴

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-9-24 09:35 AM 發表

上訴到底😱😱
律政司好多鬼

引用:
原帖由 kcsam 於 2020-9-24 09:15 AM 發表

中大狗獸唔係食咗天使, 就係腦有問題,“六角匙及索帶是攝影及創意媒體製作的常用工具”當人係白癡

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20200924/00176_075.html ...
如果在這個法官門口築路障
這個法官會唔會有第二種理解呢

黃官和暴徒勾結,審訊不公。

引用:
原帖由 鼠貓 於 2020-9-24 09:36 AM 發表

裁判官指,法例下非法用途的定義是用作侵入住宅、束縛或傷害人身,雖控方力陳破壞他人財物也屬侵入住宅,但裁判官認為築建路障並不能歸入上述的任何一項非法用途
原來非法用途是咁樣定義,法例之落後仲停留在清未 ...
好明顯是鼓勵繼續築路障

隨地拋垃圾仲大罪過暴動行為,可悲法律!

呢d咪優瘦嘅(私髪毒辣)囉!

引用:
原帖由 股場小呻仙 於 2020-9-24 10:03 AM 發表

律政司好多鬼
唉。。。。🤔🤔

理論上,所有都可以無罪,
所有野都有可能外星人做完,
加禍比疑犯,零縱無枉,退停

香港仲有法治咩?

香港好多法官都未有與時並進,仲停留係20年前

馬臭口主席認為一般人批評黃絲假髮定案是無理, 就算他們破壞法紀都是對的,當人是白痴儍人,中央及政府係時候整頓.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]