• 瀏覽: 3,862
  • 回覆: 42
引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-11-14 07:44 AM 發表

究竟有幾多人返里。。有冇統計數
有, 七月至今, 已有二千個家庭, 循LOTR入境居留英國~

好橋!每人起碼洗多50萬一年!賺哂就一腳踢父母祖父母走,個孫就因為讀書被迫交貴學費無得走!繼續幫佢放血

引用:
原帖由 海灣捉高峰 於 2020-11-14 10:36 AM 發表
好橋!每人起碼洗多50萬一年!賺哂就一腳踢父母祖父母走,個孫就因為讀書被迫交貴學費無得走!繼續幫佢放血
錯, 去讀公立中、小學係跟本土生, 免學費~

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-11-14 10:31 AM 發表

有, 七月至今, 已有二千個家庭, 循LOTR入境居留英國~
一於cut 左佢地身份證。。充公香港所有資產

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-11-14 10:40 AM 發表

錯, 去讀公立中、小學係跟本土生, 免學費~
幾年後政府話你聽唔會資格真正入籍,就要交學費

會唔會大家諗多咗,其實係提醒佢哋記得帶埋個春袋一齊去,咪留響香港咋喎

引用:
原帖由 海灣捉高峰 於 2020-11-14 09:50 PM 發表

幾年後政府話你聽唔會資格真正入籍,就要交學費
即管鳩噏啦你!!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-11-15 12:24 AM 發表

即管鳩噏啦你!!
真相就係咁難聽,幾年後入唔到籍記得唔好死番黎!做唔到英國人,就做英國鬼啦!全民確診!群體免疫!

英國而家都顧唔掂自己,一但英國真正脫歐,蘇格蘭就會再啟動獨立公投,這次很可能會過~

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-10-24 03:37 PM 發表
呢鑊, 真係唔止走50萬人, 唔係講笑~
我估,走一百萬人~

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-11-14 07:44 AM 發表

究竟有幾多人返里。。有冇統計數
英方數據: 已有二千個家庭赴英~

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-11-15 09:19 AM 發表

英方數據: 已有二千個家庭赴英~
應該永久禁里班人入香港。同擁有香港資金同資產

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]