• 瀏覽: 21,818
  • 回覆: 286
  • 追帖: 1
+10
今時今日咁嘅服務態度唔得架喇,做得差比人屌2撚都唔得

引用:
原帖由 unsx 於 2020/9/23 23:59 發表
好奇怪,咩叫親中派?? 中國既土地上唔親中果D叫叛國.
無錯, 你試下同老婆講不是親佢, 睇下有乜後果?

引用:
原帖由 Domson 於 2020-9-23 11:41 PM 發表
你d手下係判得差喔,批評下都唔得啊?真係好大個官威喔
馬盜賊 : 特首可以隨便鬧, 但法官做得幾差幾唔合理都唔准批評

馬盜賊呢隻老猢里,就是美狗既反中首領

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-9-23 10:53 PM 發表
終院首席法官馬道立今日罕有發聲明,指量刑由法院獨立行使,亦是法院專有職能,判刑亦應按照法律原則作決定,駁斥建制派對司法機關的指控。翻查資料,有審理反修例運動案件的裁判官之裁決,不時被中共官媒不停發炮攻擊,批評他們裁決有「嚴重問題」,又指讓被告保釋將給他們更大機會潛逃;更大機會潛逃;親中陣營更發起「一人一信」投訴施壓。

https://hk.appledaily.com/resizer/cUr6_ ...
如果你講法官郭偉健指被告自首「表現高尚情操」而放人或輕判.. 咁就有問題, 但佢判左45個月..
如果你要玩... 直接將反修例事件中.
兩邊的案件, 判刑, 官, 全部列出來比較!!

蟥假髮衰野做盡,小市民連投訴都俾曱甴打壓抹黑?

武林至尊

自己有政治立場,叫人政治中立是什麼玩法?

香港好在有阿爺撐住,唔係早就落入歐美手中,西方國家係背後出錢出力想搞垮中國,而香港某部分人裏外呼應,規模甚大,已經危害香港安全,希望阿爺早日撥亂反正,還真正愛香港既人一個家!

必須收黃狗官檔。明顯放生暴徒。為社會添亂。

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-9-24 12:06 AM 發表
5毛真係好煩
四出惹事生非
搞完教育 又搞醫護 之後又搞傳媒 之後又搞公務員 得閑又搞學生 最後又搞吓法官 次次失敗 但就不斷四圍撞 滋擾香港人正常生活 唔知醜
好似得佢活係呢個世界咁 ...
吾係好事咩?可以大家攪炒

引用:
原帖由 skyline1123 於 2020-9-24 00:25 發表
一吊親佢就係中共,呢D黃畜比特朗普更獨裁
街見到呢隻馬盜賊一定會屌爆佢

換撚哂呢班人渣敗類!
😠

港奸法狗馬騮立真係多廢話, 就係你班港奸法狗判狗同黨偏頗徇私, 習慣以個人喜好放生輕判自己友罪犯, 才會比香港市民批評責罵吧... 假如你班港奸法狗判狗真係大公無私的話, 香港市民怎會咒罵你班港奸法狗判狗啊... 公平公正的判決, 一人一信讚揚你又幾難...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]