• 瀏覽: 399
  • 回覆: 17
台灣台南一名48歲蔡姓男子周五(21日)晚接連在百貨公司內的3間運動服飾店盜竊。蔡男及後被女店員發現,店員一路狂追並喊民

鬼島最有特色的招牌就是人 藍與綠
崎形法律 偏激思想衍生崎形社會
崎形文化衍生變態怪病 人禍不絕
天災連連 氣數將盡
愈了解鬼島文化愈討厭這騙子島

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20200823/bkn-20200823020044582-0823_00952_001.html

離經叛道
思想和言行背離經典和正統的規範
保持性交距離

根本全個呆灣都發緊獨立夢,咁嘅籍口死得喇!!

殺人之前take少少野就無罪

盜竊被捕後辯稱夢遊,似足馬道立,法官亂判案俾市民批評,馬官又彈出來講不準市民質疑發棺。

引用:
原帖由 香港內戰火焚城 於 2020-9-23 10:07 PM 發表
台灣台南一名48歲蔡姓男子周五(21日)晚接連在百貨公司內的3間運動服飾店盜竊。蔡男及後被女店員發現,店員一路狂追並喊民

?20200823020354

鬼島最有特色的招牌就是人 藍與綠
崎形法律 偏激思想 ...
唔好去服裝店偷衫啦,店主要店員賠架。

引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 2020-9-23 10:21 PM 發表

唔好去服裝店偷衫啦,店主要店員賠架。
所以鬼島民唔肯打工

佢都幾準

真係有晒資格來香港做假髪...

夢遊哩個說詞,偽民國及香港恐龍法官一定會接納,判佢無罪。分分鐘判國賠俾佢

優秀既細路仔.

真別說
台灣神奇的法官可能會信
以前也有類似案例

引用:
原帖由 紅軍迷 於 2020-9-23 10:18 PM 發表
殺人之前take少少野就無罪
崎形法律

引用:
原帖由 注冊技工 於 2020-9-23 10:18 PM 發表
盜竊被捕後辯稱夢遊,似足馬道立,法官亂判案俾市民批評,馬官又彈出來講不準市民質疑發棺。
同黑暴D辯稱一9樣

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-23 10:45 PM 發表
真係有晒資格來香港做假髪...
香港做假髪師承鬼島

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]